Brat Aleksandra Vavića, bivšeg vođe "Alkatraza", u bekstvu: Sumnja se da je devojci pištoljem polomio lobanju

Nakon što se povređena devojka javila u Urgentni centar, ubrzo je alarmirana policija

  • 6

Beogradska policija traga za Nikolom Vavićem (26), mlađim bratom Aleksandra Vavića, nekadašnjeg vođe navijača Partizana, zbog sumnje da je ispred jednog splava pištoljem izudarao Natašu M. (21). Napao ju je jer je ona devojka Nebojše G. (26), sa kojim je Vavić duže vreme u sukobu.

VAVIĆ NEDUŽAN: Nema dokaza da je pucao u radnika obezbeđenja!

UBIJEN VOĐA RAKOVIČKOG KLANA: Izrešetan Nebojša Stojković Stojke u Barseloni, Jusa Čupavi teško ranjen

Obračun se dogodio u noći između petka i subote oko 4:30, nakon što se Vavić sukobio sa Nebojšom G. Prema iskazu povređene devojke, oni su se veselili na splavu, kada im je iznenada prišao Vavić i počeo da se prepire sa njenim dečkom.

Nataša M. je tada stala između njih dvojice pokušavajući da spreči obračun, ali ju je Nikola Vavić izudarao drškom od pištolja po glavi, a zatim mirno odšetao do svog stola, piše Informer.

Povređena devojka se nekoliko sati kasnije javila u Urgentni centar, gde joj je konstatovan prelom lobanje, pa je zadržana na lečenju. Ubrzo je alarmirana policija, koja pokušava da uđe u trag Vaviću kako bi ispitala ove navode.

Podsetimo, Nikola Vavić je odranije poznat policiji po najtežim krivičnim delima. Bio je osuđen na tri i po godine zatvora zbog prodaje droge i držanja oružja.

Ispred restorana na Terazijama, marta meseca ove godine, ranjen je hicima iz pištolja nakon svađe sa dvojicom mladića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA