≫ 

Stravična nesreća na auto-putu: Šleper usmrtio dva vojnika! (FOTO)

Kamion beogradskih tablica udario je u dva transportna vojna vozila

  • 4

Dva pripadnika Vojske Srbije poginula su u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u 22.40 sati na autoputu Beograd – Niš nedaleko od sela Draževac.

Novi dokazi o ubistvu Jelene Marjanović: Umešane najmanje tri osobe!

Šleperom je upravljao mladić iz okoline Kosjerića, star 39 godina,protiv kog će biti podneta krivična prijava. Poginuli muškarci su imali 32 i 43 godine.

Do nezgode je došlo kada je šleper beogradskih registarskih tablica koji se kretao iz pravca Beograda ka Nišu, udario u dva transportna vojna vozila "puh" koja su bila parkirana u zaustavnoj traci.

Foto: Telegraf

Vojska se zaustavila jer se jednom od vozača učinilo da nešto nije u redu sa jednim kamionom. Vozači su izašli ispred vozila kada je na njih naleteo kamion i usmrtio ih obojicu.

Kako saznajemo, poginuli ljudi su pripadnici vojne policije iz jedinice iz Niša.

Na lice mesta izašao je tužilac iz Aleksinca i policija koji su obavili uviđaj. Uzroci nezgode se utvrđuju, ono što se do sada zna je da kamiondžija nije primetio vojsku, iako su oni prilikom zaustavljanja upalili rotaciona svetla.

Daljinac

(D.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naki

    7. septembar 2017 | 07:33

    Saucesce porodicama medjutim poslom kojim se bavim sam non stop po auto putu i koliko puta sam video da se vojno vozilo pokvarilo aman za ovu banana drzavu na put ssljite ispravna vozila a koliko znam puhovi su stari oko 30 god sramota da se to jos vozi i gomila drugih krseva

  • Zeljko

    7. septembar 2017 | 08:10

    E zato u Nemackoj moras se udaljiti od vozila izvan auto puta. ...uzas neka im je slava

  • Goran

    7. septembar 2017 | 09:39

    Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA