Glumici koju je ranio hirurg otvaraju glavu na VMA: Stvorio se problem koji smesta moraju da reše!

Ivana Panzalović poznata je po ulozi u seriji "Kursadžije", a muškarac koji je pucao na nju je ugledni plastični hirurg sa VMA

  • 7

Glumica Ivana Panzalović (30), koju je jutros ranio poznati hirurg Srđan Cvetanović (59) trenutno je na operaciji na VMA. Kako Telegraf saznaje, Ivani rade kraniotomiju, odnosno, otvaraju joj glavu.

U jezivoj pucnjavi na Savskom vencu teško ranjena glumica! Partner joj pucao u glavu, hitno prevezena na VMA! (FOTO) (VIDEO)

Ivana je htela da ostavi hirurga, ali joj on to nije dao: Agonija je trajala dugo, a onda je glumica za dlaku izbegla smrt!

Ivana Panzalović poznata je po ulozi u seriji "Kursadžije", a muškarac koji je pucao na nju je ugledni plastični hirurg sa VMA.

Doktor i mlada glumica bili su u vezi i živeli su zajedno. Navodno je ona njega želela da ostavi više puta, međutim on to nije dozvoljavao, prenose mediji koji te činjenice saznaju od osoba bliskih bivšem paru.

Međutim, nije poznato da li je to bio razlog zbog kog je izbila užasna drama.

Prema prvim informacijama, bilo je predviđeno da Ivana danas bude puštena iz bolnice, ali su lekari ipak odlučili da je zadrže kako bi se pobrinuli za hematom koji je u međuvremenu nastao.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DrAgan

    7. septembar 2017 | 15:28

    Ne znam koju rijec upotrebiti za djevojku koja je u vezi sa covjekom koji je stariji i od njenog oca. Toj djevojci nisu trebale ni pare niti je ruzna tako da stvarno ne znam sta reci za nju. Eto hvala bogu ostala je ziva ali je tom covjeku unistila zivot i odvela ga u smrt.Iskreno nije mi ga zao jer je ostavio suprugu zbog zene koja mu moze biti kcerka.

  • majka

    7. septembar 2017 | 17:06

    zao mi je coveka poludeo od ljubavi ona ga je vrtela oko malig prsta.a sto joj otvaraju glavu i za to mi je zao ali ranije je trebala da razmisli ostavio porodicu gradila je srecu na tugju nesrecu.

  • Jasna

    7. septembar 2017 | 12:54

    Sta ocekivati od coveka koji je 29 god. stariji od nje . Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA