Ivana Panzalović iz bolničke postelje: Moliću se za Srđana dok sam živa, oprostila sam mu!

- Ovo nije trebalo da se dogodi. Srećna sam što sam živa, a za Srđana ću se moliti celog života. Oprostila sam mu - ispričala je Ivana Panzalović

  • 81

Glumica Ivana Panzalović (30), posle ranjavanja, iz bolničke postelje govorila je kobnoj noći, kada ju je ranio hirurg Srđan Cvetanović, a potom presudio sebi.

Ranjena glumica se neverovatnim potezom spasla sigurne smrti: Hirurg joj pucao u glavu, a Ivana je odreagovala u sekundi

Glumica kojoj je hirurg pucao u glavu poznata je po ovim ulogama: Ivanu ste makar jednom videli na TV-u (FOTO) (VIDEO)

- Srđan je bio veoma privržen partner i ništa nije ukazivalo na to da će uslediti ovakav kraj. Nikada nije bio nasilan, ali u poslednje vreme sam primetila da je postao preterano posesivan. Ovo nije trebalo da se dogodi.

Srećna sam što sam živa, a za Srđana ću se moliti celog života. Oprostila sam mu - ovako iz bolničke postelje Vojnomedicinske akademije, za "Novosti", govori glumica Ivana Panzalović (30), posle ranjavanja.

Ivana bi krajem naredne nedelje trebalo da bude puštena na kućno lečenje, posle operacije glave zbog hematoma.

- Neurohirurg mi je rekao da su me milimetri delili od trajnih oštećenja oka ili mozga. Božjim čudom to se nije dogodilo i ja ću biti dobro - kaže glumica.

Kako dalje priča, tragediji je prethodila banalna rasprava, zbog koje je htela da izađe iz stana, ali joj Srđan to nije dopustio.

Foto: Privatna arhiva

- Srđan je nasrnuo na mene, a onda mi pretio skalpelom za vratom. Pobegla sam u kupatilo i pozvala policiju. On je, kada je to čuo, uzeo pištolj i ispalio mi hitac u glavu, a onda se ubio - prepričava Ivana šta se dogodilo te noći.

Istraga je pokazala da bi motiv za ovaj nesrećni događaj mogla da bude ljubomora, a istraga povodom ovog slučaja neće biti pokrenuta, budući da je Cvetanović izvršio samoubistvo, potvrdili su iz Višeg tužilaštva.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana

    9. septembar 2017 | 00:00

    Zar nije koliko jos juce na intenzivnoj nezi bila histericna i dolazio joj psihijatar? A danas daje izjave za medije. Neka mi Bog oprosti ako gresim, ali ovaj ceo slucaj treba dobro ispitati. DOBRO!

  • Delije Čikago

    9. septembar 2017 | 00:21

    Varala ga je sa izvesnim mladim momkom, to je razlog ovog nesrećnog slučaja, ali nije trebao da dozvoli sebi takav loš imidž da bude sa osobom mlađom 30 godina od njega, nije prirodno, usledila je teška frustracija i to je bio okidač za ono najgore.

  • Srbin bokelj

    9. septembar 2017 | 00:38

    Jadni doktor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA