≫ 

Glumica kojoj je hirurg pucao u glavu poznata je po ovim ulogama: Ivanu ste makar jednom videli na TV-u (FOTO) (VIDEO)

U užasnoj porodičnoj drami koja se dogodila rano jutros na Dedinju, u pucnjavi je ranjena poznata mlada glumica Ivana Panzalović (30)

  • 3

Mlada glumica Ivana Panzalović (30) ranjena je u pucnjavi rano ujutru u četvrtak, 7. septembra. Metak je ispalio njen dečko, ugledni beogradski hirurg Srđan Cvetanović (59), inače zaposlen u Vojno-medicinskoj akademiji. Ona je stekla popularnost u seriji "Kursadžije", u kojoj je tumačila ulogu sekski profesorke, a jedno vreme je vodila i kviz "Najbrži igrač".

Ovo je hirurg koji se ubio jutros u Beogradu: Verio se glumicom, okačio na Fejsbuku da je srećan, pa joj pucao u glavu (FOTO)

Glumici koju je ranio hirurg otvaraju glavu na VMA: Stvorio se problem koji smesta moraju da reše!

Ivana je htela da ostavi hirurga, ali joj on to nije dao: Agonija je trajala dugo, a onda je glumica za dlaku izbegla smrt!

Pre izvesnog vremena izjavila je da su joj "Kursadžije" bile vrlo zabavne za rad i da je mnogo naučila, ali da je ipak spremna za ozbiljnije uloge.

Već tada mnogi su primetili njen neodoljiv šarm i talenat, a nisu izostali ni komplimenti na račun njene lepote.

Foto: Printskrin/Youtube

Glumila je u serijama "Sinđelići" i "Folk", a zapaženu ulogu imala je i u filmu "Montevideo, Bog te video, "The touch", "Poslednja noć".

Foto: Printskrin/Youtube

Dolazi iz porodice lekara, a samo ona i njena sestra su se opredelile za umetnost, naime ona svira gitaru, dok je Ivana glumica.

Foto: Printskrin/Youtube

U jednom intervjuuu rekla je da je svesna svoje lepote i da voli da uživa u njoj, ali i da pušta gledaoce da uživaju u tome.

Jedno vreme na Tv Pink vodila je i kviz tokom nedeljnog prepodneva "Najbrži igrač", a njeno oblačenje uzrokovalo je mnoge negativne komentare.

Foto: Printskrin/Youtube

Ipak, u medijima se nije pojavljivala toliko često. O njenom privatnom životu se takođe malo znalo.

Podsećamo, doktor i mlada glumica bili su u vezi i živeli su zajedno. Kako Telegraf saznaje, doktor je do skoro bio oženjen kolegenicom sa Vojnomedicinske akademije. Razveli su se nedavno zbog Ivane.

Kako saznajemo, par se oko 4 sata jutros posvađao, i tada je doktor pucao na mladu glumicu. Prema prvim informacijama, njoj je metak okrznuo čelo. Nakon toga, muškarac je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu.

Pogledajte video: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sobodan Prnjavor

    8. septembar 2017 | 07:29

    Neznam štate odvede tom stramputicom dobro si živa ima boga,pomolise božija ljubav je velika u zadnji čas oteote od đavola lep pozdrav i brz opravak, požuri na scenu volimote lepotice!

  • Dragan

    8. septembar 2017 | 10:18

    Slobo,sve je to lijepo od tebe, ali molim te, iduci put napisi kratko i jasno "Srecno", jer je "ovo" stvarno mucenje ! Aaaa, glumici, zelim brz oporavak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA