Vojina je u stanu u Bulevaru devojka izgrizla zbog "kanibala", smrtonosne droge koja ljude pretvara u vampire!

Pretpostavlja se da je devojka, u naletu ludila koje izaziva "kanibal" droga, najverovatnije zubima zaklala Vojina, a onda i psa

  • 2

Raspadnuti leševi Vojina T. (63) i njegovog psa pronađeni su u ponedeljak u stanu u Beogradu na Bulevaru kralja Aleksandra 174. Policija je obavila uviđaj, i ustanovljeno je da su pas i Vojin ubijeni. Kasnije je uhapšena Andrijana S. (38), emotivna partnerka heroinskom zavisnika, koja je već neko vreme živela sa njim, jer je osumnjičena da je iz još uvek nepoznatih razloga, ubila dečka i njegovog psa. Istraga će utvrditi da li je to istina, i koji su uopšte motivi strašnog zločina.

Horor na Bulevaru kralja Aleksandra: U stanu pronađeni raspadnuti leševi čoveka i njegovog psa!

Devojka je stajala preko puta zgrade dok su policajci vršili uviđaj i zapala im je za oko jer se čudno ponašala i delovala je jako uznemireno. Kada su joj policajci prišli, A. S. je pokušala da pobegne i tokom hapšenja se opirala. Osumnjičena se tokom saslušanja u policiji branila ćutanjem - navodi izvor.

Na Vojinovom telu otkriven je ugriz na vratu od kojeg je najverovatnije iskrvario nasmrt! Pretpostavlja se da je devojka, u naletu ludila koje izaziva "kanibal" droga, najverovatnije zubima zaklala Vojina, a onda i psa.

Kako je leš u fazi raspadanja pronađen potpuno nag, jasno su se mogli videti užasni ugrizi i istrulilo meso.

Policija je psa pronašla mrtvog u kupatilu. Prizor je bio užasavajuć.

U poslednjih nekoliko godina više puta su zabeleženi slučajevi kanibalizma pod uticajem droge. U pitanju su sintetički narkotici, a zbog poriva koje izazivaju se zovu tako.

Foto: Telegraf

Pored nagona za kanibalizmom, drogirana osoba ima potrebu i da "sisa krv, tačnije da uživa u ukusu krvi", pa sve one koji su pod dejstvom ove droge zovu i vampirima.

NOVA VERZIJA DOGAĐAJA

Pojavila se i druga verzija događaja, da su Vojin i pas umrli od gladi, a da uopšte nije došloni do kakvog zločina. Kako je muškarčev češ pronađen nag, sa ranama po telu, navodno je, prema ovoj verziji, dugogodišnje konzumiranje heroina ostavilo tragove na koži i telu, pa ne čudi što je bio u takvom stanju, ali nije reč ni o kakvim ugrizima.

Postavlja se pitanje da li maštoviti stanari samo žele da isceniraju neki horor film? Istraga će pokazati šta se zaista zbilo u ovoj zgradi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA