≫ 

AKCIJA U INĐIJI: Policija upala na njivu i otkrila 4 tone nelegalnog zasada duvana. Onda su zapalili sve!

Procenjena šteta koja je mogla biti naneta budžetu Republike Srbije, da su se od uništenog duvana napravile cigarete, na ime akciza i PDV-a iznosila bi oko dva miliona dinara

  • 6

Policija u Inđiji  u saradnji sa fitosanitarnom inspekcijom, otkrila je i uništili parcele sa nelegalnim zasadima duvana površine preko dva hektara, što je srazmerno prosečnom prinosu osušenog duvana u količini od oko četiri tone.

Policija je za mesec dana uništila 96 TONA duvana: Paljene njive u Pančevu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu

Filmska akcija trudnice u Beogradu: Sa stomakom do zuba pobegla pred porođaj iz bolnice, da bi prošvercovala 120 kg duvana

- Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neodozvoljena proizvodnja, protiv dve osobe podnete su krivične prijave nadležnom tužilaštvu, saopštio je MUP.

Procenjena šteta koja je mogla biti naneta budžetu Republike Srbije, da su se od uništenog duvana napravile cigarete, na ime akciza i PDV-a iznosila bi oko dva miliona dinara.

Do sada su na području Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici otkriveni i uništeni nelegalni zasadi duvana na ukupno 14,5 hektara. Prosečni prinos osušenog duvana iznosio bi preko 28 tona, a vrednost skoro 14,5 miliona dinara.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragomir

    20. septembar 2017 | 14:42

    od kada duvan nije legalan?

  • Johan

    20. septembar 2017 | 17:13

    Pa oni zapale odjednom toliku kolicinu a ljudi to puse danima

  • Пера

    20. septembar 2017 | 20:38

    Oduzmite duvan napravite cigare eto vam akciza pdv nemojte. Paliti. Ko boga vad molim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA