Najnoviji obrt u istrazi: Jelena Marjanović ubijena mnogo ranije nego što se misli, tajni svedok pobija Zoranove reči

Ovo baca senku na navodni razgovor majke i ćerke dok je Jelena Krsmanović trčala na nasipu. Sada nije poznato da li je Jelenina majka zaista razgovarala s pevačicom ili je neko simulirao njen glas

  • 46
Borca, Borča, Jelena Marjanovic Krsmanovic, Ubistvo, Ubijena, Kuća, Nasip,

Foto: A. Nalbantjan

- Poslednji put da je neko video živu Jelenu Krsmanović, a da nije član porodice Marjanović, bilo je u petak, 1. aprila, u 17.30 sati, istog dana je mogla da bude ubijena - kaže Teodora Krsmanović (19) iz Kraljeva, sestra od strica ubijene pevačice Jelene Krsmanović.

"Zorica se tresla i ponavljala da će robijati umesto Zorana": Ispovest privatne detektivke koja je tajno vodila istragu za ubistvo Jece Marjanović

Pomažemo jedno drugom, držimo se, kao nokat i meso! Ovako je Jelena govorila o braku sa Zoranom (VIDEO)

Ona je u potresnoj ispovesti ispričala zašto se porodica odlučila da angažuje privatne forenzičare, kao i do kojih frapantnih zaključaka su tokom istrage došli.

Jedan od najinteresantnijih podataka je upravo onaj na koji mnogi dokazi navode - Jelena je mogla da bude ubijena mnogo ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila.

Krsmanovići, familija ubijene pevačice, tvrde upravo da ona nije ubijena na nasipu u Crvenki, gde je njeno telo pronađeno 3. aprila 2016. godine posle oko 20 sati potrage.

- Pričali smo sa forenzičarima koje smo angažovali, i oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu - navodi sestra Jelene Krsmanović.

Jelenu su u petak poslednji put videli živu ljudi koji nisu članovi porodice Marjanović.

Foto: Telegraf

- Ona je poslednji put viđena u petak, 1. aprila, u 17.30 sati. Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri jer je posle toga niko nije ni video ni čuo - ističe Teodora koja je odlučna u nameri da moraju razrešiti ubistvo njene sestre.

Ovo baca senku na navodni razgovor majke i ćerke: navodno, Jelena Krsmanović je, dok je trčala na nasipu, u nekom trenutku telefonom pozvala svoju majku s kojom je kratko razgovarala. Međutim, sada nije poznato da li je Jelenina majka zaista razgovarala s pevačicom ili je neko simulirao njen glas.

Kako ističe Teodora, njena porodica angažovala je Centar za forenzička ispitivanja kako bi se došlo do novih dokaza.

- Dogovorili smo se da sve podatke koje sakupimo dostavimo policiji i tužilaštvu jer nam je bilo bitno da ne postoji sujeta, već da se reši ubistvo - zaključuje mlađa sestra ubijene pevačice s kojom je, inače, bila jako bliska.

Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada uključio se u istragu o ubistvu Jelene Krsmanović na zahtev porodice, a osim detalja koji ukazuju sumnju na vreme ubistva, pojavio se i svedok koji pobija reči sada uhapšenog supruga.

Pritnskrin: B92

Kako je rekao direktor Centra Nenad Šipka, tajni svedok javio se pre mesec dana sa informacijama koje su potpuno suprotne od onih koje je dosad iznosio Zoran Marjanović.

- Taj svedok je tvrdio da je video Zorana na potpuno drugom mestu od onog koji je on pominjao. Bio je kod rampe posle Crvenke sam sa ćerkicom Janom. Jelene nije bilo ni na vidiku - naglašava Šipka.

Na navode Vladimira Marjanovića, oca Zorana Marjanovića, da je u ubistvo umešan i tajkun, ljubavnik pevačice, mlada Teodora odsečno tvrdi da tako nešto nije moguće.

- Nemoguće je da je Jelena bila u vezi s drugim muškarcem jer je non-stop bila u kući i imala obaveze oko ćerke, bila je porodična žena. Svi su znali gde se ona tih dana kretala. Kuća, vrtić, poseta majci u bolnici. Drugo, apsolutno je non-stop bila sa Zoranom, i nikada se nisu odvajali. Čak i kada je bila van kuće, non-stop je bila na vezi s njim, a pritom joj je čitao sve poruke - i na telefonu i na Fejsbuku - navodi Jelenina sestra.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    23. septembar 2017 | 11:32

    Pa valjda forenzičari i obdukcija mogu da utvrde vreme smrti???

  • Igor. RS

    23. septembar 2017 | 13:00

    Pa ja cu vise da poludim od vas i od Marijanovica

  • Srbija

    23. septembar 2017 | 16:54

    Ma sve lazu dzabe uhapsili coveka sramota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA