≫ 

Nezapamćena drama u Kraljevu: Krenuo da raznese bombom bebu i 10 ljudi u kući!

Policajci su kasnije uspostavili kontakt putem mobilnog telefona sa D. J., ali uprkos pregovorima, on nije želeo da se preda

  • 23

Policajci su u Kraljevu sinoć, u blizini autobuske stanice, pokušali da uhapse D. J. (1985) zbog pretnji da će baciti bombu na policijsku stanicu u ovom gradu, ali i sumnje da je u prethodnih nekoliko dana izvršio više teških krađa.

Danas vas dižem u vazduh, ološi raspali: Danijel iz Kraljeva na Fejsbuku uživo prenosio napad na policiju, nakon čega je ubijen! (FOTOGRAFIJE)

IVAN JE HEROJ! On je hrabri policajac koji je savladao bombaša i sprečio haos u Temerinu

Međutim, D. J. je tom prilikom izvadio ručnu bombu i zapretio da će je baciti na policajce. Policajci su kasnije uspostavili kontakt putem mobilnog telefona sa D. J., ali uprkos pregovorima, on nije želeo da se preda.

Nakon toga policijski službenici su locirali kuću u Ulici Božidara Milunovića, gde se sa bombom skrivao osumnjičeni D. J., a u objektu se, u tom trenutku, nalazilo još deset osoba, među kojima i jedna osamnaestomesečna beba i četvoro dece od 6 do 13 godina.

Tu je bila i njegova devojka (15). Pošto je pretio da će baciti bombu, policajci su bili primorani da upadnu u kuću, a D. J. je tada pokušao da istu aktivira, zbog čega su ga policajci upucali na licu mesta da spreče krvoproliće.

Jedan od policijaca je prisebnom i brzom intervencijom uspeo je da dođe do D. J., pre nego što je bacio bombu, i tako spreči daleko veću tragediju u kojoj su mogla da stradaju deca i ostali prisutni u kući.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA