Otkriveno kako izgledaju seanse Zorice Marjanović: Čeka se u redu, ona dodirne glavu i bolno mesto, a onda se dešava ČUDO

Svekrva ubijene pevačice Jelene Marjanović je zbog bavljenja ovim poslom osuđena uslovno na tri meseca zatvora

  • 37
Jelena jeca Krsmanović, Marjanović i svekrva Zorica Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Zorica, majka Zorana Marjanovića koji se nalazi u pritvoru zbog dovođenja u vezu sa ubistvom pevačice Granda, u javnosti važi za ženu sa posebnim moćima. Upravo su njene nadrilekarske sposobnosti razlog zbog kojih je godinama unazad posećuju poznate ličnosti iz sveta estrade, ali i običan narod.

Sud je danas ukinuo jedan razlog zbog kojeg je Marjanović u pritvoru!

Jedan od klijenata otkrio je za beogradske medije kako izgleda seansa kod svekrve ubijene pevačice Jelene Marjanović, koja je zbog bavljenja ovim poslom osuđena uslovno na tri meseca zatvora.

Gde je svekrva bila u vreme Jeleninog ubistva, a gde u vreme sahrane: Ovo su sve njene izjave i svi odgovori na pitanja policije!

- Ocu koji je godinama imao problema sa crevima i stomakom nikako nije bilo bolje, a bolovi nisu prestajali. Onda su mi prijatelji predložili Zoricu. Ne verujem u nadrilekare i vračare, ali smo ipak rešili da odemo. Seansa je trajala nekoliko minuta, a na nju smo čekali u redu. Zorica je stavila ruku na glavu mog oca i na deo tela koji mu je oboleo. Nije nam tražila novac, ali smo joj ostavljali pare na ikonama - priča dobro upućen čovek.

On otkriva da je Zorica njenog oca detaljno ispitala od čega boluje, te da je zatražila da joj ponese dokumentaciju.

Foto: Telegraf

- Onda je rekla kada da dođemo. Iznenadili smo se kada smo videli da se ispred doma Marjanovića nalazi poduži red od ranih časova. Na prvoj seansi oca je posavetovala da nikako ne odustaje od zvanične medicine. Terapije su se obavljale u sobi punoj ikona. Zorica ne traži novac za obavljenu seansu, jer smatra da je to dar od Boga koji je dobila nakon kliničke smrti - kaže ovaj sagovornik i dodaje da su lekari posle nekoliko meseci rekli da je bolest izlečena.

Otac je iznenađenim lekarima ispričao da je nastavio sa njihovom terapijom, ali i da je odlazio kod bioenergetičara.

- Neki od doktora su priznali da su čuli za moći Zorice Marjanović, ali da nemaju racionalno objašnjenje - tvrdi ovaj muškarac koji naglašava da se šokirao kada je čuo za tragediju ove porodice.

- Pokojnu Jelenu nikada nisam video u kući. Viđao sam njenog muža Zorana i svekrva Vladimira - navodi on i dodaje da mnoge poznate ličnosti posećuju Zoricu, čak i da je jedan političar kome je ona izlečila ćerku urgirao da im se asfaltira ulica.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Staklena kugla

    28. septembar 2017 | 21:15

    Seansa za njih ce trajati nekoliko decenija u odredjenoj ustanovi.Za lecenje nije uzela ni dinara vec samo stranu efektivu koju su naivni i vecinom prevareni ostavljali po ikonama a po instrukcijama kume Vere,zapisnicarke i kucne pomocnice Marjanovica.

  • Zlatka

    28. septembar 2017 | 22:20

    Moja drugarica,koja je inace zdravstveni radnik je isla mesecima na seanse kod g-dja Zorice a da bi ostala trudna.I NIKADA NIJE OSTALA TRUDNA!

  • 21 vek... 11 ti ma jok 21 je

    28. septembar 2017 | 23:34

    Ona je prevarant

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA