Ređale se saobraćajke jedna za drugom: 5 osoba za kratko vreme povređeno kod Čačka i u Grdeličkoj klisuri

Saobraćaj na deonici Leskovаc – Vlаdičin Hаn sada odvija normalno, dok nа putu Čаčаk – Ovčаr Bаnjа vlada nаizmenično propuštаnje jednom trakom

  • 9

U dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile jutros, jedna kod Čačka, a druga u Grdeličkoj klisuri, povređeno je pet osoba, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Dok su se vraćali sa svadbe, vozač se zakucao u zadnji deo kola i ubio majku i bebu: Potresni detalji jezive nesreće kod Aleksinca

U Grdeličkoj klisuri, kod mesta Momin kamen, oko 6.30 došlo je do nezgode u kojoj su povređene četiri osoba i oni su prevezeni u Zdravstveni centar u Vranju. Saobraćaj se na deonici Leskovаc – Vlаdičin Hаn sada odvija normalno.

Na putu Čаčаk – Ovčаr Bаnjа, oko 7 .30 u mestu Parmenac povređen je muškarac u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovali autobus i putničko vozilo.

Povređeni je prevezen u bolnicu u Čačku Saobraćaj se nаizmenično propuštа jednom trakom nа putu Čаčаk – Ovčаr Bаnjа, kazali su u MUP-u.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CVeki

    2. oktobar 2017 | 20:27

    43 godina sam vozač,bez ijedne ogrebotine na vozilu,bez ijedne saobraćajne nezgode i par malih kazni zbog parkiranja ili neispravne sijalice.Gadi mi se kada vidim mlade ljude,jedna ruka na volanu druga na mobilnom telefonu a nalepnica na staklu vozila "P".Užas,sprečavajte ovakve kretene da ne ubiju druge ako su već potencijalne samoubice

  • Pravoslavac

    2. oktobar 2017 | 13:04

    Zalosno sve se to desava zbog prebrze voznje i mobilnih telefona najvise tu je najveci problem

  • Srdjan

    2. oktobar 2017 | 17:12

    Gde je policija za to vreme?ne rade nedeljom?zasta placam poreze,regitraciju I takse?da bi vi sedeli po pečenjarama na Ibarskoj magistrali.Jednim delom ste I vi krivci za ovakve nesrece gospodo saobracajci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA