Jovana i njen mali anđeo poginuli su u teškom udesu kod Aleksinca, a njena poslednja objava na Fejsbuku će vas slediti! (FOTO)

Jovana i njena ćerka Dunja su podlegle povredama, dok su otac i sin lakše povređeni

  • 7

Jovana Ljubić iz Prokuplja i njena šestomesečna beba poginuli su u stravičnom udesu kod Aleksinca, koji se dogodio u subotu oko 21: 50, kada se vozilo marke "golf" sudarilo sa kombijem aleksinačke registracije.

Dok su se vraćali sa svadbe, vozač se zakucao u zadnji deo kola i ubio majku i bebu: Potresni detalji jezive nesreće kod Aleksinca

Beba poginula na licu mesta, roditelji i još jedno dete životno ugroženi: Stravična nesreća kod Aleksinca

U automobilu je bila četvoročlana porodica Ljubić i vraćali su se sa svadbe, kada ih je otpozadi udario kombi.

Jovana i njena ćerka Dunja su podlegle povredama, dok su otac i sin lakše povređeni.

Na njenom Fejsbuk profilu se vidi da je Jovana bila privržena deci, jer joj je poslednja objava, kao i većina fotografija sa decom.

Foto: Facebook/Jovana Ljubic

Poslednja fotografija je od 30. avgusta, i na njoj je upravo njena šestomesečna devojčica sa kojom je i poginula u udesu.

Komentari ispod fotografije "preslatkoća"  i "princeza lepa", "slatkica mila, lepa" cepaju srce, jer malog anđela više nema.

Jovanin muž, Dragiša Ljubić je juče na sopstvenu odgovornost napustio bolnički krevet i otišao u mrtvačnicu kako bi se oprostio od ćerkice.

Želeo je da je poslednji put zagrli i poljubi. Bilo je strašno potresno. Dragiša je bio slomljen od boli i tuge. On je potom posetio sina, koji se oporavlja na dečijoj hirurgiji, ali nije imao hrabrosti i snage da mu kaže da je ostao bez majke i sestrice. Takođe, nije želeo da rizikuje da se detetu pogorša stanje - ispričao je izvor za medije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA