NI SAM NE ZNAM KOLIKO SAM VOTKE POPIO: Stravične reči vozača kombija koji je ubio Jovanu i njenu bebu Dunju

Jocić je takođe rekao da nije imao nameru da pobegne nego nije bio svestan šta radi, ali i da mu saobraćajac nije dozvolio da se vrati do mesta nesreće

  • 42

Dragoljubu Jociću (45) je nakon saslušanja u Tužilaštvu, Viši sud u Nišu odredio pritvor u trajanju od 30 dana zbog sumnje da je izazvao udes u kome su život izgubile dve osobe, dok su dve povređene. 

Deca su bila ceo njen svet, a ona moja najbolja prijateljica: Jovanina drugarica Slađana ne može da prihvati strašan gubitak

Jovana i njen mali anđeo poginuli su u teškom udesu kod Aleksinca, a njena poslednja objava na Fejsbuku će vas slediti! (FOTO)

Beba poginula na licu mesta, roditelji i još jedno dete životno ugroženi: Stravična nesreća kod Aleksinca

- Viši sud u Nišu odredio je pritvor D.J. po dva osnova, zbog opasnosti da će uticati na svedoke i drugi, to što mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koje je zaprećena kazna preko 10 godina i što su način izvršenja i težina posledica krivičnog dela koje mu se stavlja na teret takvi da su doveli do uznemirenja javnosti koje je takvog intenziteta da može ugorziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - objašnjava portparol Višeg suda u Nišu Iva Popović.

Foto: Telegraf

Jocić je prilikom saslušanja rekao da se ne seća svih detalja jer je bio veoma pijan. Kako je naveo, tog dana je dovezao koleginicu iz Aleksinca u Niš da nešto kupi gde "ni sam ne zna koliko je votke popio".

Kad je koleginicu vratio u Aleksinac, nastavio je ka Nišu. U jednom trenutku prešao je na zaustavnu traku i udario u "golfa" u kome se nalazila četvoročlana porodica. Od udarca je na mestu ostala mrtva četvoromesečna beba Dunja, dok je njena majku Jovana preminula u bolnici (28).

Jocić je takođe rekao da nije imao nameru da pobegne nego nije bio svestan šta radi, ali i da mu saobraćajac nije dozvolio da se vrati do mesta nesreće.

Foto: Facebook/Jovana Ljubic

STALI DA PODOJE BEBU

Prijatelji i porodica stradalih ispričali su detalje užasne tragedije.

- Vraćali su se sa svadbe iz Aleksinca kada je beba počela da plače. Kako bi je smirili, Dragiša je stao u zaustavnui traku da je Jovana podoji. Nisu ni slutili da će im ti trenuci zauvek promeniti dotadašnji život, posle čega više ništa neće biti isto - priča jedan od članova rodbine porodice Ljubić.

Kažu da je udarac bio toliko jak da je čudo da je iko preživeo.

- Kombi koji ih je udario, nastavio je da vozi još neko vreme. Dragišin drug koji je sticajem okolnosti naišao autoputem u tom trenutku i video  šta se dešava kaže da je vozača zatekao nekih dva kilometara od nesreće kako plače pored vozila. U trenutku se odnekud pojavila i patrola policije - ispričao je ožalošćeni rođak.

Mladu vaspitačicu Jovanu Ljubić  i njenu bebu porodica će sahraniti sutra na gradskom groblju u Prokuplju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja bre

    3. oktobar 2017 | 00:50

    Pa brate mili pa zar na zaustavnoj traci da stanes da bi bebu dojio?pa nemogu ni to da razumem.a ovaj sto je bio pijan i seo za volan na streljanje bih ga ja vodio.svaka druga kazna je mala jer ovo smatram za ubistvom sa predumisljajem.nekbje laka zemlja malom andjelu i njenoj mami.reci nemam.kada ce proraditi vise taj zakon i Srbiji samo se to pitam

  • Dok

    3. oktobar 2017 | 06:36

    Zaustavna traka sluzi da bi zaustavio auto u kvaru a nije da se na njoj odmara ili sta drugo auto se osigura trokutom i bezi se sa auto puta

  • stvarno?

    3. oktobar 2017 | 04:51

    zaustavna traka nije traka za parkiranje i odmaranje ili ko zna shta. a u autu se ne sedi vec se preskache bankina i chovek se sklanja sa auto puta. ovome bi sudio samo zbog pijanstva i ni zbog chega drugog. nekima ce pasti na pamet i zaustavnom trakom biciklu da voze .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA