Dečak koji je sa ocem preživeo tešku nesreću kod Aleksinca, neprestano doziva majku: Vodite me kod nje, neću da budem sam!

Porodica još pokušava da organizuje sahranu Jovane i Dunje

  • 4

Bako, vodi me kući, neću da ostanem u bolnici, a tati su se pokvarila kola. Vodi me kod mame i tate - ponavlja A. Lj. (3), čije su majka Jovana i sestrica Dunja, stara osam meseci, nastradale u subotu u nesreći kod Aleksinca koju je izazvao pijani vozač kombija. Dečak i otac Dragiša teško su povređeni i nalaze se u niškoj bolnici.

Prokuplje zavijeno u crno: Dragiša zanemeo kad je čuo da je njegova Jovana mrtva

NI SAM NE ZNAM KOLIKO SAM VOTKE POPIO: Stravične reči vozača kombija koji je ubio Jovanu i njenu bebu Dunju

Komšinica porodice iz Prokuplja kaže da mališan ne zna ni da je ostao bez majke i sestre.

- Obilaze ga rođaci u bolnici. Njihov rođak mi je ispričao da mališan moli baku da ga odvede kući, ali će i on i Dragiša još neko vreme ostati tamo - rekla je sagovornica.

Porodica još pokušava da organizuje sahranu Jovane i Dunje.

- Njihova tela nisu doneta. Ne znam da li će Dragišu pustiti na sahranu. Inače, on je znao da je ćerkica preminula, ali su mu tek juče saopštili da je i Jovana umrla nakon udesa - objašnjava sagovornica.

Ona navodi da je cela ulica u šoku zbog tragedije kakva se u Prokuplju ne pamti.

Foto: Facebook/Jovana Ljubic

- Ne možemo da poverujemo šta je ovu porodicu snašlo. Rođaci su s njima svakog dana. Kažu da je mališan preživeo udes jer je upao između sedišta, a da je kombi udario u njihov auto kad je Jovana dojila bebu. Umrla je od teških povreda kičme i glave - ispričala je komšinica.

Kako je rečeno u Kliničkom centru u Nišu, Dragiša Ljubić i njegov sin su iz Urgentnog centra prebačeni na odeljenje hirurgije, gde se uspešno oporavljaju.

Podsetimo, porodica Lj. vraćala se u subotu sa svadbe kada je na auto-putu kod Aleksinca Dragoljub J. (45) kombijem udario otpozadi u njihov automobil.

Beba Dunja nastradala je odmah, dok je Jovana preminula u bolnici. Vozač je pobegao s lica mesta, ali je brzo uhapšen jer je prijatelj porodice Lj, koji se nalazio iza njih, prijavio nesreću.

Istraga je utvrdila da je Dragoljub u krvi imao 1,2 promila alkohola u krvi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    3. oktobar 2017 | 09:21

    Molim vas, ko ovo procita neka nikada ne staje u zaustavnoj traci na autoputu, posebno nocu, vec sto vise u travu pored trake. Dovoljno je samo da vas neko sa preko 100 na sat samo malo zakaci, i eto tragedije. Nije ovo prvi put da se ovako strada. STO DALJE UDESNO od puta. Najiskrenije sucesce povodom smrti ova dva andjela...

  • Tex

    3. oktobar 2017 | 12:36

    Tuga do neba to su mi komsije, inace danas je sahrana a Dragisa je na svoj zahtev izaso iz bolnice da bi prisustvovao sahrani. Pocivajte u miru andjeli!

  • misa

    3. oktobar 2017 | 15:12

    Ili jos bolje pumpa ili odmaraliste ako auto nije pokvaren...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA