≫ 

Počela privođenja zbog trovanja dece u beogradskim školama

Sud je odredio zadržavanje od 48 sati B.P. (1976) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih namirnica

  • 9

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom i po nalogu zamenika javnog tužioca odredili zadržavanje do 48 sati B.P. (1976) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih namirnica.

TROVANJE DECE U ŠKOLAMA: U firmi za ketering sumnjaju da su kupili makarone sa bakterijama

Oglasio se sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu nakon trovanja: Odgovorni moraju biti kažnjeni!

Postoje osnovi sumnje da je B.P. u svojstvu odgovornog lica privrednog društva „Catering&Bakers“, koje je imalo zaključene ugovore o javnim nabavkama sa osnovnim školama "Braća Baruh", "Veljko Dugošević", "Vojvoda Mišić" i "Radojka Lakić", a u vezi sa dostavljanjem pripremljenih obroka, u periodu od 2. do 3. oktobra proizvodio i stavio u promet škodljive životne namirnice koje je isporučio ovim osnovnim školama gde su kod velikog broja učenika nastupile zdravstvene tegobe, saopšteno je iz MUP-a.

Daljinac

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markoni

    3. oktobar 2017 | 23:15

    A što inicijali??? Pa recite javno ime i prezime tog koji je otrovao decu!

  • Bruce Lee

    4. oktobar 2017 | 00:03

    Zato što svaka "šuša" danas može da nam pravi hranu za decu. U moje vreme (80-ih), škole su imale svoje kantine i pravile hranu za decu, sve je to naravno bilo besplatno. A ovo danas je Bože sačuvaj.

  • Markoni

    3. oktobar 2017 | 23:16

    I biće pojeo vuk magarca. Kuku nama....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA