≫ 

Vozač autobusa pokosio pešake u centru Beograda, pa pobegao (FOTO)

Vozač je ženu i devojčicu bukvalno vukao po ulici, naveli su svedoci

  • 12

Na uglu Svetogorske i Dečanske ulice u Beogradu dogodila se nesvakidašnja nesreća, u kojoj je vozač gradskog autobusa oborio nekoliko pešaka. U nesreći su povređene devojčica (16) i žena (58), a vozač je nakon toga pobegao.

Stravična nesreća na Zrenjaninskom putu: Poginuo muškarac, žena povređena

Devojčica je sa povredama grudnog koša hitno prevezena u Tiršovu, a žena u Ortopedsku kliniku na Banjici jer ima prelom potkolenice, naveli su iz Hitne pomoći.

Vozač je, kako saznajemo, prvo "zakačio" zaštitnu ogradu, pa pešake.

Iako je, prema prvim verzijama, objavljeno da je autobus direktno pregazio dve osobe, prema izveštaju policije, ograda je pala na prolaznike. Pad ograde je izazvalo "češanje" autobusa na uglu Makedonske i Dečanske ulice, gde se trenutno izvode radovi.

Radnici koji su se zatekli na gradilištu ispričali su za beogradske medije, međutim, da je sve bilo mnogo dramatičnije.

- Autobus je zakačio ogradu, koja je pala na devojku i ženu, a onda ih je bukvalno sve vukao po ulici. Prosto mi je neverovatno da vozač nije video šta se desilo jer se nije zaustavio, već je nastavio dalje - rekli su radnici.

Hitna pomoć je veoma brzo izašla na lice mesta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    16. oktobar 2017 | 16:02

    Zelim da stanem na stranu vozaca koji ocigledno nije ni video sta se desilo. Predosravljam da je do kontakta doslo u zadnjem delu vizila. Kolko znam zastitna ograda je tu postavljena zbog zatvorenog pesackog. Ocigledno da je neko od pesaka pogurao zastitnu ogradu a gabarit vozila nije mogao da prodje. Zalosno sta.se sve pakuje jadnim vozacima...

  • Ika

    16. oktobar 2017 | 14:46

    Je l ovo realno??

  • Zzz

    16. oktobar 2017 | 17:22

    A sto je pobegao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA