Crni ponedeljak u Srbiji: Od ranog jutra počele nesreće - kamioni, traktori i cisterne pravili haos! Ima poginulih i povređenih

Jedna osoba je stradala na Zrenjaninskom putu, a jedna na Lekinom brdu

  • 10

Dan koji je za nama ostaće upamćen po velikom broju saobraćajnih nesreća. Nisu sve bile fatalne, a nama je zapala za oko šarolikost vozila koja su u njima učestvovala. Kamioni, cisterne, traktori, autobusi, nezgode nisu birale.  

Očevici prepričavaju detalje krvave drame u centru Čačka: Stajali smo skamenjeni od šoka, niko nije smeo da se pomeri

Nesreće su počele od jutra. Tako je jutros oko 9 sati u sudaru dva vozila na Zrenjaninskom putu kod Besnog foka jedna osoba stradala, a još jedna je povređena. Fotografije sa mesta nesreće ukazuju na silovit udarac, jer je jedan od automobila izguran sa puta, dok su delovi vozila razbacani po saobraćajnici.

Na Lekinom brdu, kamion po svoj prilici "Gradske čistoće" pregazio je ženu i usmrtio je na mestu.

Saobraćajna nesreća dogodila se danas oko 14.30 sati na auto-putu kod Ostružnice kada je cisterna udarila u privatni automobil u kom su bile beba i njena majka. Srećom, obe su lakše povređene.

Foto: Telegraf

Na uglu Svetogorske i Dečanske ulice dogodila se nesvakidašnja nesreća, u kojoj je vozač gradskog autobusa oborio nekoliko pešaka. U nesreći su povređene devojčica (16) i žena (58), a vozač je posle toga, navodno, ne videvši šta je uradio, nastavio dalje.

Svu strahotu onoga što se dogodilo prepričali su radnici koji rade na platou ispred Doma omladine.

- Autobus je zakačio ogradu, koja je pala na devojku i ženu, a onda ih je bukvalno sve vukao po ulici. Prosto mi je neverovatno da vozač nije video šta se desilo jer se nije zaustavio, već je nastavio dalje - rekli su radnici.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Još jedna nezgoda desila se na Zrenjaninskom putu, u blizini Frikoma, oko 12.30 sati. Vozač traktora je na samoj stanici udario u zadnji deo autobusa na liniji 101. Traktor je vukao dve prikolice prepune sena.

Niko nije povređen, ali se vrlo brzo formirala kilometarska kolona, a autobusi su kasnili.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NELE

    16. oktobar 2017 | 20:35

    O kom ponedeljku pricate kod nas je crn svaki dan, nasi pojedini vozaci ili stvarno neznaju da voze ili su stvarno nenormalni.

  • Sasa67

    16. oktobar 2017 | 21:25

    Gde su ti novi automobili policije slabo se vidkaju po gradu i okolini a o Zrenjanincu da nepricamo od Pancevackog mosta do Dunavca ja jedna velika crna tacka posle ponoci ko da ste na nekoj trkackoj stazi a ne na putu a policije nigde u najavi ali zato danju uredno se nameste i love za brziinu. A da mozda ih nocu nema zato sto su u pitanju besna vozila pa nesmeji da zaustavljaju ili su negde skriveni da malo dremnu

  • Deki

    16. oktobar 2017 | 22:00

    Ljudi koliko ce ovakvih iformacija jos da dobijamo a da se nista ne preduzme. Kamion bus cisterna.... da li su profesionalni vozaci premoreni? Sta je uzrok svemu ovome.. Ocigledno da je bitniji i vredniji interes nego nasa bezbednost. Ovo mi ukazuje da vozaci profesionalci su u problemu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA