BOLEST U MLADENOVCU: Hteo da siluje komšinicu (15) ometenu u razvoju, njena majka ga zatekla među nogama devojčice

M. M. je zamolila svog komšiju da joj pričuva ćerku na pola sata. Za to vreme ona je otišla da završi obaveze koje je imala

  • 3

Petar N. (56) iz Mladenovca uhapšen je zbog sumnje da je 13. novembra u kući svojih komšija pokušao da obljubi 15-godišnju devojčicu J. M., ometenu u razvoju!

Dva drugara zajedno silovala komšinicu (48), primljena u bolnicu sa teškim genitalnim povredama

Komšiju je na delu zatekla devojčicina majka.

M. M. je zamolila svog komšiju da joj pričuva ćerku na pola sata. Za to vreme ona je otišla da završi obaveze koje je imala, verujući da joj je dete u sigurnim rukama .

On dodaje da se majka vratila nakon nepunih pola sata i zatekla užas u kući. Petar N. sedeo je sa J. M. u dnevnoj sobi i ljubio je po butinama.

- Kada je ušla u sobu, majka je zatekla ćerku, koja je sedela na krevetu, dok je komšija klečao ispred nje. Petar N. je devojčici bio zavrnuo nogavicu od trenerke i jednom rukom je dodirivao po kolenu i ljubio po butinama - kaže naš izvor.

Kada je ugledala takav prizor, majka je odmah nasrnula na komšiju.

- Počela je da viče: "Šta radiš to, pedofilu?! Moje dete je bolesno, ona ima samo 15 godina!" Nakon toga se pribrala i pozvala policiju - dodaje naš izvor.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Komšija se odmah pomerio od devojčice kada je ugledao njenu majku i rekao joj je da ne zna šta mu se desilo.

- Počeo je da se izvinjava devojčicinoj majci i kazao joj da nije hteo da naudi detetu i da ne zna uopšte kako je krenuo da je dodiruje i ljubi - objašnjava izvor našeg lista.

Kako saznajemo, ovo nije bio prvi put da je komšija rado pristao da pričuva bolesno dete.

Foto: Profimedia

- M. M. je samohrana majka, živi sama sa devojčicom i samo ona brine o detetu od njenog rođenja. Komšije su jedine koje joj rado pričuvaju bolesno dete kada mora da izađe iz kuće kako je ne bi ostavila samu. Nažalost, dok je ona mislila da joj je dete bezbedno, ono je bila u rukama monstruma. Veruje se da je Petar N. i ranije pokušao ili čak obljubio bolesno dete - dodaje naš izvor.

Nakon policijskog saslušanja, Petru N. je određeno zadržavanje do 48 sati.

Daljinac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA