≫ 

Čuo sam vrisku, i otrčao da pomognem. Krv je bila svuda! Svi detalji kobne noći iz kuće strave u Priboju (FOTO)

Često su se svađali, pa mnogi veruju da je incident izbio oko imovine

  • 1

Povodom nezapamćene nesreće koja se tokom noći odigrala u Pribojskoj banji, kada je čovek upao u kuću bivše žene i ranio četvoro, a potom izvršio samoubistvo, kontaktirali smo rođake, komšije i prijatelje porodice koju je zadesila tragedija, kako bismo probali da saznamo uzrok za ovako ekstreman potez.

HOROR U PRIBOJU: Pucao u bivšu suprugu i ostale ukućane, pa se obesio!

Usred noći upao u kuću bivše žene u Pribojskoj banji, i sa vrata osuo paljbu. Onda je izvadio nož i počeo da kasapi sve!

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došla ekipa Telegrafa.rs, napadač R.T. (63) je bio vidno pod uticajem alkohola u trenutku kad je odlučio da napadne četiri osobe. Kako je ispričao jedan od komšija, "po selu se priča" da je bio pijan, ali niko ne zna kako i zašto je došao tu, kada je njegova kuća na drugom kraju ulice.

Naime, R.T. se pre godinu i po dana razveo od M.T. Oni su i nakon razvoda nastavili da se sukobljavaju, a jedna od tih rasprava je rezultirala krvavim obračunom.

- R. je bio je dobar čovek, baš me je iznenadilo da je to uradio. Ne mogu da verujem, baš smo juče pričali o nekim orasima - vidno potresen izjavio je jedan od rođaka napadača.

Foto: PP Media

Pokušavajući da umiri glas koji je od tuge sve vreme podrhtavao, čovek je pokušao da objasni koji je motiv R.T. imao da počini ovakav stravičan zločin.

- Često su se svađali, ja verujem da je to bilo oko imovine. Iako su se razveli, često su se viđali, jer su živeli na oko 700 metara jedno od drugog - dodaje rođak.

Jedan od članova porodice koji je tokom noći čuo galamu koja je dolazila iz kuće M.T., otrčao je da vidi šta se događa, ne sluteći da se u tim trenucima odvijala krvava borba za život, i da ga unutra očekuje stravičan prizor!

- Čuli smo kuknjavu i otrčali gore, videli smo klanje, bilo je krvi na sve strane - izjavio je za Telegraf.rs Rajko, član porodice.

Foto: PP Media

Ljutnja, alkohol i nedovršena posla, često su okidač da se u čoveku probudi najgore i najopasnije biće, a kako navode komšije, R.T. je bio pod uticajem pića koje je inače vrlo često konzumirao.

- Komšija je bio vidno pripit, a  često je voleo da popije, tako da je verovatno to presudilo kao okidač da napadne bivšu ženu i sve koji su se tu zatekli, a na kraju da digne ruku na sebe - izjavio je jedan od komšija koji živi nedaleko od kuće strave.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA