Nemam posao, morala sam to da uradim: Rekla je kada joj je policija upala u stan u centru Bora, a onda su je uhapsili

Za sad, protiv L. C (38) je podneta krivična prijava i određen pritvor od 48 sati

  • 5

Zbog sumnje da je u svojoj kući, koja se nalazi u strogom centru Bora, napravila laboratoriju za uzgoj marihuane, gde je, uz svu opremu, pronađeno i više od tri kilograma trave, policija je lišila slobode ovdašnju meštanku L. S. (38).

Ova droga je 50 puta jača od heroina i sve više ubija ljude: Počeli su da je koriste protiv jakih bolova, a samo malo nje vodi u smrt (VIDEO)

Policija je po dojavi ušla u privatnu kuću u Sremskoj Mitrovici. Znali su da kriju nešto, ali nisu očekivali 4 TONE TRAVE I LIŠĆA!

Policija je u šupi, iza kuće L.S. pronašla kompletno opremljenu laboratoriju. Uz aparaturu, nađeno je i oko 900 grama sirove marihuane i 2,3 kilograma sušene "trave" koju je ova žena čuvala u staklenim teglama.

L. S. je priznala delo i kazala da je to učinila jer nema posao, a trebao joj je novac. Njoj je određen pritvor do 48 sati i podneta prijava zbog neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Daljinac baner

(R.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    20. oktobar 2017 | 16:22

    Ne drogiram se , niti sam se ikada drogirao , osim u bolnicama posle operacije , gde su mi ubrizgavali morfin protiv ne podnosljivih bolova. Etericno ulje kanabisa je neverovatno lekovito , i to svi proizvodjaci lekova dobro znaju , ali je proizvodnja za svakog pojedinca zabranjena , osim za njih. Veliki profit je u pitanju , i naravno , nece oni dozvoliti da im pojedinci otmu monopol. Kanabis je droga , pa ga zato treba kontrolisano legalizovati , jer tamo gde on smanji , ili ublazi bol , kao na primer , amputacija noge , ruke , takozvani «fantomski bolovi» ili posle paralize ,ni jedan lek , na bazi «paracetamola» nema nikakav efekat. Zato sam za , ali pod kontrolom. Sto znaci ,zabrana uzgajanja bez prijavljene parcele , i kolicine stabljika.

  • Ccccc

    20. oktobar 2017 | 13:35

    Sta covek sve nece da uradi za pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA