Dan D! Nastavlja se ispitivanje svedoka za ubistvo pevačice, Zorica stiže u tužilaštvo! Ona može da promeni sve!

Iskaz je u svojstvu svedoka prošlog ponedeljka dala samo Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović

  • 4
Porodica Marjanovic, Vladimir, Milos, Zoran, Zorica, Milica snajka, Porodica Marjanović/Foto: Telegraf

U okviru istrage protiv Zorana Marjanovića osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, danas bi u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu trebalo da bude nastavljeno saslušanje svedoka koje tužilaštvo smatra relevantnim za ovaj slučaj.

Postoji tajni snimak i Jeleninog svekra hapse zbog njega? "Zorice, izvukli smo se, sve smo ih za*ebali", ponavljao je posle saslušanja

OGLASIO SE VLADIMIR MARJANOVIĆ! Jelenin svekar dao izjavu povodom priče da će biti uhapšen zbog Jeleninog ubistva

Očekuje se da danas bude ispitan Zoranov sin iz prvog braka Uroš Marjanovic, kao i Zoranova majka, Zorica.

Međutim, oni po zakonu mogu da uskrate davanje iskaza tužiocu, jer su bliski srodnici okrivljenog, kao što su to učinili prošlog ponedeljka Marjanovićevi otac i brat po savetu advokata.

Iskaz je u svojstvu svedoka prošlog ponedeljka dala samo Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović.

Kako je ranije pisano, postoje osnovane sumnje da Zorica zna nešto o celom slučaju, ali da ne želi da govori o tome. Ukoliko je to istina, ona bi mogla u najvećoj meri da doprinese rešavanju slučaja koji Srbiju potresa već godinu i po dana. Ipak, ona ni do sada nije progovorila, pa je veoma teško izvodljivo da sasa kaže nešto više od ovoga što već znamo.

Foto: Telegraf

Za 30. oktobar planirano je ispitivanje još dva svedoka, koje je za sada pozvalo tužilaštvo, a da li će ih biti još pokazaće tok istrage.

Marjanović se nalazi u pritvoru od hapšenja 15. septembra godinu i po dana od ubistva, koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj u Srbiji već godinu i po dana sa raznim verzijama o identitetu izvršioca, kao i načinima i mestu izvršenja zločina.

Marjanoviću se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

On je i pre hapšenja bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Foto-montaža: Telegraf, pixabay.com

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu 16. septembra negirao je da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Tada je, prema pisanju medija, rekao da je tog dana, 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči nakon čega je Jelena produžila na džoging a on se vratio sa ćekom kući oko 15-16 sati.

Nestanak supruge je prijavio oko 20 sati, a njeno telo je policija pronašla sutradan na nasipu u Borči.

Ubistvo za čiji epilog interesovanje ne jenjava ni posle godinu i po dana

Ovaj slučaj uzdrmao je Srbiju i region kao malo koji do sada. Ne pamti se toliko interesovanje za epilog nekog zločina, a svemu tome upravo i doprinosi misterija i splet nerazjašnjenih okolnosti koji se vezuje za ovaj slučaj.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nema misterije u dogadjaju

    23. oktobar 2017 | 09:03

    Prava misterija se desava u policiji i tuzilastvu ona prevazilazi sve granice ljudskosti i dostojanstva, to je totalna sramota da neko te svete institucije urušava

  • Laus

    23. oktobar 2017 | 09:07

    Sta ce da promeni???Pozvace se,kao i Vladimir i Milos,na mogucnost da ne svedoci i to je sve...

  • N.N.

    23. oktobar 2017 | 12:25

    Kada se desio ovaj zločin? Pre 18 meseci, ili pre 18h ? Očito je da je neko Hteo, Želeo baš da ga zataška, ali zahvaljujući medijima, javnosti MORAĆE DA NAĐU UBICU!!! Ko god da ih štiti, biće tamo gde je mesto surovim ubicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA