Zoranovi majka i sin bili na saslušanju i - ODBILI DA SVEDOČE!

Zorica i Uroš trebalo je da budu saslušani u okviru istrage protiv Zorana Marjanovića, ali su odbili

  • 14
Jelena jeca Krsmanović, Marjanović i svekrva Zorica Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Uroš i Zorica Marjanović, majka i sin Zorana Marjanovića koji je osumnjičen za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović odbili su da svedoče u ovom slučaju i napustili su Više javno tužilaštvo.

Postoji tajni snimak i Jeleninog svekra hapse zbog njega? "Zorice, izvukli smo se, sve smo ih za*ebali", ponavljao je posle saslušanja

Zorica i Uroš su na saslušanje koje je počelo u 9.30 stigli dosta ranije kako bi izbegli brojne novinarske ekipe. Njih je do tužilaštva dovezao Vladimir Marjanović.

Zorica je nešto posle 10 časova napustila tužilaštvo, ali nije želela da daje izjavu za medije. Uroš je napustio tužilaštvo nešto ranije.

U Tužilaštvu su i advokati Zorana Marjanovića Veljko Delibašić i Nikola Dumnić. Zorica i Uroš trebalo je da budu saslušani u okviru istrage protiv Zorana Marjanovića.

Međutim, oni su po zakonu iskoristili pravo da uskrate davanje iskaza tužiocu, jer su bliski srodnici okrivljenog, kao što su to učinili prošlog ponedeljka Marjanovićevi otac i brat po savetu advokata.

Danas bi trebalo da budu saslušani i kuma porodice ubijene Jelene Vera Vukomanović, kao i policajac Boris Pucić. Iskaz je u svojstvu svedoka prošlog ponedeljka dala samo Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lili Kalimero

    23. oktobar 2017 | 12:59

    Ma oni bi trebalo da svsdoce pod prisilom i bez advokata .Nije smelo da se pise , taj ce biti uhapsen ili taj ide na saslusanje . Pa oni se za to toliko pripreme , da nauce lekciju napamet .

  • Bojan

    23. oktobar 2017 | 11:00

    Ma super bravo to je Srbija svako radi sta hoce

  • Mila

    23. oktobar 2017 | 11:43

    Svako normalan bi poleteo da posvedoci ako smatra svog sina nevinim. Podjite od sebe, da vam je neko nevin uhapsen da lu biste odbili da svedocite? Nema sanse nego bi isli i rukama i nogama da mu pomognete i posvedocite u njegovu korist.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA