≫ 

Pao vozač "bentlija" koji je presekao Vučićevu kolonu: Uhapšen zbog droge!

Pored njega, u "bentliju" su bili i Miloš T. i Stevan D, koji sa Lukom obezbeđuju prestoničke lokale poput "Nane" na Senjaku, splava "River", a obezbeđivali su i "Blejvoč"...

  • 99

Vozač "bentlija", koji je osumnjičen da je ugrozio bezbednost predsednika kada je presekao kolonu Aleksandra Vučića, uhapšen je večeras zbog droge, pišu Večernje novosti.

Bentlijem naleteli na automobil u kojem je bio predsednik Aleksandar Vučić: Uhapšene 3 osobe, među njima i Luka R!

Luka Radulović (36) je uhapšen po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u okviru istrage vođene protiv organizovane kriminalne grupe dilera narkotika.

Po nalogu tužilaštva akciju je sprovodila Bezbednosno informativna agencija (BIA) i Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK). Osim Radulovića uhapšeni su A. M, S. N. i M. G, a u toku su pretresi stanova koje su koristili.

Prema krivičnoj prijavi za presecanje kolone šefa države, za volanom ovog luksuznog automobila, bio je Luka Radulović, pripadnik agencije za obezbeđenje, koju vodi ultimatfajter Dušan Panajotović.

Pored njega, u "bentliju" su bili i Miloš T. i Stevan D., koji sa Lukom obezbeđuju prestoničke lokale poput "Nane" na Senjaku, splava "River", a obezbeđivali su i "Blejvoč"...

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    26. oktobar 2017 | 06:13

    Ajmo sada "ma on je divan momak, taj mrava ne bi zgazio". Zatvor!

  • vlada

    25. oktobar 2017 | 23:14

    Nece taj dugo u pritvoru. Kakvo nam je sudstvo, jos ce obestecenje dobiti

  • GoranPancic

    26. oktobar 2017 | 08:40

    Takve kao on treba na dugogodisnju robiju a posebno ispitati po cijem nalogu je krenuo na kolonu vozila u pratnji predsednika drzave,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA