≫ 

Haos na niškoj deponiji: Radnik izudarao šefa jer mu je smanjio platu

Rukovodilac je prijavio radnika zbog propusta tokom merenja otpada na deponiji, koji su se ponovili tri puta

  • 13

Jedan radnik niškog komunalnog preduzeća "Medijana" pretukao je danas svog šefa lopatom, zbog čega je nesrećnog rukovodioca Hitna pomoć odvezla u bolnicu. Od pomahnitalog komunalca, šefa je spasila policija koju je pozvao radnik obezbeđenja deponije.

ŽENA PREBIJENA LOPATOM: U nišku bolnicu prevezena sa povredama opasnim po život!

Kako saznajemo, do nesvakidašnjeg obračuna došlo je u kancelariji ove firme, a povod potezanja lopate je novčana kazna zbog aljkavog obavljanja posla.

Dragoslav Pavlović, v.d. direktora "Medijane" potvrdio je incident i rekao da žali zbog povreda koje je radnik ove firme zadobio na radnom mestu.

Taj rukovodilac je prijavio radnika zbog nekvalitetnog obavljanja radnog zadatka. Tačnije radi se o njegovim propustima tokom merenja otpada na deponiji, a koji su se ponovili tri puta.

- Nije bilo osnova za ovakve propuste, jer su svi radnici obučeni da rade na vagi koja se tamo nalazi - kaže Pavlović.

Foto: Telegraf

- Predlog o kažnjavanju umanjenjem plate za 10 odsto je prihvaćen, ja sam ga krajem nedelje potpisao, ali je taj radnik za svoje propuste okrivio šefa i napao ga – objašnjava Pavlović.

On je kazao da će radnik koji je na ovaj način grubo prekršio radnu disciplinu, snositi ozbiljne posledice.

NIJE MU PRVI PUT

- Nakon sprovođenja disciplinskog postupka on će se suočiti sa otkazom ugovora o radu, jer je i ranije pretio svojim rukovodiocima – najavio je Pavlović i dodao da će već danas posetiti povreenog čoveka koji je otpušten na kućno lečenje.

- Firma će ga kazniti primenom radnopravnih propisa, a njegovu krivičnu odgovornost utvrdiće policija – zaključio je Pavlović.

Daljinac

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    3. novembar 2017 | 22:48

    Lopata nego šta,to je i zaslužio ,lako je da se istriše na bednika koi jedva zaradjuje parče hleba,treba narod da ustane i svi lopate pa udri po foteljašima nagurali velike plate pa ćute ,naravno lepo im je.

  • vlaja

    3. novembar 2017 | 21:05

    sta je trazio to je i dobio. I treba, osilila se baraba

  • Marko Niš

    3. novembar 2017 | 21:29

    Moji će tek da dobiju svoje destimulacije...●

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA