≫ 

5 ključnih pitanja rešavaju ceo slučaj, 5 žena iz Borče ruše Zoranovu odbranu: Kako štampa danas piše o istrazi ubistva pevačice Jelene

Šta naslovne strane dnevnih novina donose novo o ubistvu pevačice Jelene Marjanović

  • 11

Skoro dva meseca je prošlo od hapšenja Zorana Marjanovića zbog ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, u medijima se iz dan u dan spekuliše o raznim teorijama: na koji način je ubistvo izvršeno, ko je ubica, da li je imao/imala pomoćnike ili ne. Pominju se novi svedoci, dokazi, tajni snimci. Ni danas nije drugačije, pa slučaj Marjanović na naslovnim stranama dnevne štampe, uglavnom, zauzima najznačajniji deo.

Jelena Marjanović ubijena je za dva minuta: Vrsta i oblik povreda govore da je napadač bio neverovatno besan!

Blic danas piše o 5 ključnih pitanja koja rešavaju ceo slučaj. Kako navodi ovaj list, tužilaštvo je krenulo s ispitivanjem svedoka koji bi mogli da pomognu u istrazi ubistva, a ključna pitanja u ovom slučaju ubistva i dalje su bez odgovora. Štaviše, počela su da se nameću dodatna, čiji bi odgovori rešili čitav slučaj ubistva nesrećne pevačice iz Borče. Ključna pitanja su:

1.  Kada je Jelena nestala?

2. Kako je telo dospelo u jarak?

3. Gde je oružje?

4. Misterija od sat vremena?

5. Ko se javio na telefon?

Foto: Blic

Alo tvrdi da se saslušanje svedoka privodi kraju i ukoliko se u ponedeljak, za kada je zakazan novi krug saslušanja, pojave svi planirani svedoci, ta faza istrage biće završena. Kako objašnjava sagovornik lista, svedoci nisu bili od velike pomoći, jer niko od njih nije očevidac ubistva, pošto očevidaca samog zločina nema. Ipak, Alo tvrdi da su svedoci ispričali neke detalje koji mogu da pomognu u rekonstrukciji događaja pre i posle Jeleninog ubistva, a koji bitno odstupaju od Zoranovih tvrdnji. Na spisku svedoka nalazi se vaspitačica male Jane, kao i Jelenine drugarice, ali i žena Miloša Marjanovića, Zoranovog brata.

Foto: Promo

Boro Banjac, jedan od najiskusnijih srpskih policajaca, bivši načelnik Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala (UBPOK), rekao je za Informer da je uveren da policija ima čvrste dokaze protiv Zorana Marjanovića i da će on biti osuđen za ubistvo supruge Jelene, koje se dogodilo 2. aprila 2016. u Borči! Banjac kaže da su policija i tužilaštvo jedino pogrešili što nisu Zorana uhapsili odmah posle ubistva, kada je pao na detektoru laži.

Foto: Promo

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vanda

    5. novembar 2017 | 10:37

    Nema apsolutno nikakvih novih dokaza koji jasno upućuju kako se delo odigralo i to nije dovoljno za sudije.Ovaj je uhapšen zbog pritiska ministra ,a trebao je onda odmah biti zadržan ,dok je Zorica bila živa .Ne bi bilo vremena da kuma izmišlja pozive itd.

  • Неон. 511. 2017

    5. novembar 2017 | 10:18

    Није је ударио аутомобил или воз већ је убијена па логично је да ову породицу похапсити ако има ден.ка. на вешу од Зорана а шема трчала дали би остао после трчања днка(на вешу). Мислим да не. Убице су у породици јер тако лепу жену неби нико нормалан убио

  • Bojan

    5. novembar 2017 | 08:44

    Mislim da je krajnje vreme da zena pociva u miru i da ga napokon osude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA