≫ 

Pucao po Novom Sadu u maskirnom odelu: Lovac na fazane zalutao na Bulevar, građani panično bežali

Građani su policiji dojavili da muškarac obučen u maskirnu odeću sa puškom i psom, na prostoru između kasarne Jugovićevo i kružnog toga na Bulevaru Evrope, puca iz puške

  • 4

Policija je uhapsila B. K. (64) iz Novog Sada pošto je u nedelju, 5. novembra oko 11 časova pucao i lovio fazana uz pratnju lovačkog psa, piše 021.rs.

Deda ubio unukinog dečka jer "nisu smeli da se vole": Bizaran zločin Kruševac zavio u crno

Kako su potvrdili izvori u policiji, građani su na 192 dojavili da muškarac obučen u maskirnu odeću sa puškom i u pratnji psa, na prostoru između kasarne Jugovićevo i kružnog toga na Bulevaru Evrope, puca iz puške.

Na licu mesta policija je zatekla muškarca sa psom koji je po prilasku patrole bacio pušku i mrtvog fazana. Policajci su utvrdili da je u pitanju nelegalna lovačka puška i da je neposredno pre toga ubio pticu.

On je priveden, puška mu je oduzeta i podneta je krivična prijava zbog nelegalnog oružja, a nakon konsultacije sa tužilaštvom biće odlučeno kakva će prijava biti podneta za odstrel fazana, jer je ubijena ptica zaštićena vrsta.

Ujedno, pucao je u naseljenom mestu, van područja gde je dozvoljen lov.

Printskrin: Youtube/Drazen Milic

Inače, u pitanju je deo grada gde po lepom vremenu i nedeljom ima veoma mnogo ljudi i dece.

Daljinac

(Telegraf.rs / Izvor: o21.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    8. novembar 2017 | 16:26

    Koko I'ma ludih u ovoj zemlji zna li se cifra

  • Тодорић

    8. novembar 2017 | 18:21

    Мени ловци сваке недеље улазе на окућницу,а сме да се лови на 200 метара од последње куће у селу,и када се буним,кажуЛуда жена!Баш ме занима како би се неко осећао да пије кафу у дворишту,а протрчавају људи са дугим цевима...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA