Misteriozna Srpkinja sa Malte: Ubila dva Britanca, a onda otišla u kazino sa žrtvinim dokumentima i parama?

Nju optužuju i da je proizvela fizičke i mentalne patnje dvojice penzionera u svojoj hotelskoj sobi u februaru i oktobru 2016. godine

  • 0

Misteriozna Srpkinja Dragana Mijalković (43) sa Malate, za koju je naša javnost prvi put čula prošle godine nakon sumnje da je ubila dva Britanca, Nevila Ajersa (78) i Dejvida Granta (67), trenutno se nalazi pred sudom u toj državi.

Srpkinja u 6. mesecu trudnoće proterana s Malte zbog falsifikovanja dokumenata: Ona i njen dečko deportovani u Srbiju!

Nju optužuju i da je proizvela fizičke i mentalne patnje dvojice penzionera u svojoj hotelskoj sobi u februaru i oktobru 2016. godine.

- Nakon toga ona je pronađena u kazinu sa novčanikom i kreditnim karticama jedne od svojih žrtava - rečeno je danas na sudu.

Predstavnik kazina na sudu je izjavio da je optužena njihov redovni gost od maja 2013. godine.

Foto-ilustracija: pixabay.com

- Imala je običaj da ostavi svoju torbu sa ličnim stvarima na recepciji, zatim bi otišla bez plaćanja te usluge. Drugom prilikom smo kod nje pronašli dokumenta na ime Dejvida Granta, koji je već bio preminuo. Zabranili smo joj da dolazi na tri meseca - objasnio je predstavnik kazina na sudu.

Sneža se pred policijom branila rečima da joj je dokumente dao njen prijatelj, prenosi Times of Malta.

Da podsetimo, svetski mediji su pisali da je ona bacila oko na starije turiste, koji izgledaju da će da dobiju srčani udar svakog trena", i da sa njima provodi noći u istom baru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA