≫ 

Žapcu određen pritvor od 30 dana zbog sumnje da je nasmrt prebio Spasoja Milićevića

Pritvor je određen zbog opasnosti da će biznismen ponoviti krivično delo koje mu se stavlja na teret

  • 7
Nebojša Tubić Žabac Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Kontraverznom biznismenu Nebojši Tubiću Žapcu (57), određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog sumnje da je nasmrt pretukao Spasoja Milićevića.

Nemam pola mozga, ničeg se ne sećam: Žabac nije siguran da li je bio na mestu gde je pretučen investitor

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu doneo je ovakvu odluku, s obzirom na to da se Nebojša tereti da je u utorak uveče pretukao investitora Spasoja Milićevića (63), koji je kasnije preminuo u Kliničkom centru Vojvodine.

Pritvor je određen zbog opasnosti da će biznismen ponoviti krivično delo koje mu se stavlja na teret, kao i zbog mogućeg uticaja na dokazni postupak i na svedoke.

Prema nezvaničnim informacijama Tubić je u tužilaštvu kazao da se zbog povreda u glavi ne seća samog događaja, ali da nije nameravao da ubije Milićevića. Iskaz je davao oko dva sata, piše Informer.

Pored Žapca u tuči je bilo još učesnika za kojima još uvek traga novosadska policija, a investitor je pretučen palicama, rukama i nogama.

Povod za sukob je to što Milićević nije želeo da im proda svoj plac, koji je sa još nekoliko spojenih lokacija, planiran za izgradnju sportskih terena i marine.

Kako su medijima rekli Milićevićevi poznanici, sukob između njih dvojice je trajao već duže vreme i jedan drugog su prijavljivali policiji zbog upada na posed i pretnji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    10. novembar 2017 | 18:57

    Steta sto nisam toliko finansijski jak pa da kupim neku parcelu na koju je Zabac bacio oko.Pa da se onda zapitamo ko kosi,a ko vodu nosi!

  • Beloica

    11. novembar 2017 | 07:56

    To treba dozivotno zatvoriti ali u neki rudnik bez izlaska na dnevnu svetlost tako krvnicki da ubiju coveka zalosno

  • srle

    11. novembar 2017 | 15:09

    A sta bi tek Zabac uradio da ima ceo mozak?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA