Seks skandal u srednjoj školi u Negotinu: Profesor napastvovao 20 učenica, dodirivao im grudi i zadnjice?!

Postoji strah da je broj žrtava bludnog profesora i veći

  • 12

Tri učenice Srednje tehničke škole u Negotinu prijavile su profesora V. I. (44) jer ih je navodno seksualno zlostavljao. U pitanju su devojčice starosti 15 godina, a njih tri su izjavile da se napastvovanje dogodilo 3. oktobra, i to za vreme školske nastave. 

O ovom užasu bruji ceo Negotin! Muškarac (38) devojčici od 14 godina napravio dete, koje ona želi da rodi

- Napastvovane devojčice su tokom razgovora rekle da im je profesor tokom časa u školi prišao i počeo da ih dodiruje po grudima i zadnjici. Bile su izbezumljene od straha, pa su zato ćutale do sad.

Pretpostvlja se da su po dolasku kući roditeljima ispričale šta se dogodilo, nakon čega je ceo slučaj prijavljen nadležnoj policijskoj stanici u Negotinu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako saznaje ovaj list, one najverovatnije nisu jedine učenice koje je je osumnjičeni zlostavljao.

- Devojčice su rekle da se ovo ranije dešavao, kao i da je profesor dodirivao još neke učenice ove škole. One su ukazale na neke drugarice, ove druge na još neke i tokom razgovora se došlo do broja od 20 devojčica.

Pretpostavlja se da su se plašile ili ih je bilo sramota da ispričaju šta su preživele, pa zato nastavnika nisu prijavile, niti roditeljima ispričale šta im je osumnjičeni radio - kaže izvor ovog lista i dodaje da su sve žrtve verovatno bile maloletne.

Postoji strah da je broj žrtava bludnog profesora i veći.

Foto: Profimedia/Corbis

- Trenutno je u toku saslušanje svih devojčica, nakon čega će biti preduzeti dalji koraci. Takođe, nije isključeno ni da je broj mnogo veći od ovog do kojeg je do sada došla policija.

V. I. koji se tereti za pokušaj obljube devojčica, nije od ranije poznat policiji. O celom slučaju je obavešteno tužilaštvo, a policija ispituje sve okolnosti.

Foto: Pixabay

Srpski telegraf je pokušao da stupi u kontakt i sa nadležnima u školi, ali na pozive niko nije odgovarao.

Daljinac

(Telegraf.rs / Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorgeous

    11. novembar 2017 | 11:51

    Garantovano lažu. Potpisujem.

  • Zoe

    11. novembar 2017 | 10:36

    Staviti kamere u učionice i rešen problem.

  • Ttttttt

    11. novembar 2017 | 05:00

    Ma ni manje ni vise nego 20? Znate sta, manijaka ima puno ali doslo je takvo vreme da nevinom coveku moze svako da upropaati zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA