≫ 

Žabac traži nanogicu jer nema pola glave: Nudi kuću vrednu 200.000 evra kao kauciju

- On je najavio da će uložiti žalbu na rešenje o određivanju pritvora do 30 dana. Navodi da je bolestan, da ima probleme s glavom i da otežano obavlja i fiziloške potrebe i da nije sposoban da nekoga prebije ili organizuje tuče, a kamoli da usmrti čoveka - navodi izvor iz istrage

  • 27
Nebojsa Tubic, Zabac

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Nebojša Tubić Žabac, koji je osumnjičen da je sa trojicom saučesnika nasmrt pretukao građevinskog preduzimača Spasoja Milićevića Spaleta (63) spreman je da da porodičnu kuću u Čortanovcima vrednu 200.000 evra kao kauciju za puštanje iz pritvora.

Žapcu određen pritvor od 30 dana zbog sumnje da je nasmrt prebio Spasoja Milićevića

Nemam pola mozga, ničeg se ne sećam: Žabac nije siguran da li je bio na mestu gde je pretučen investitor

Žabac, inače bivši dečko pevačice Goce Božinovske, tražiće i da tokom istrage nosi nanogicu i boravi u kućnom pritvoru, jer je pre pet godina posle teškog ranjavanja, ostao bez pola glave i mozga.

- On je najavio da će uložiti žalbu na rešenje o određivanju pritvora do 30 dana. Navodi da je bolestan, da ima probleme s glavom i da otežano obavlja i fiziloške potrebe i da nije sposoban da nekoga prebije ili organizuje tuče, a kamoli da usmrti čoveka. Tvrdi da su mu dve trećine lobanje od plastike i da u pritvoru nema neophodnu lekarsku negu. Žabac kaže da zdravstveno stanje iza rešetaka može da mu se pogorša i da je rizično ako mu uskrate kućnu negu i stalni nadzor lekara - kaže izvor blizak istrazi za Alo.

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Policija je utvrdila da su Spaleta brutalno tukla četiri muškarca. U krivičnoj prijavi se navodi da je Žabac sa još trojicom muškaraca, za kojima policija traga, sačekao Spaleta ispred kancelarije na Bulevaru despota Stefana u Novom Sadu i da su ga tukli palicama dok je hteo da uđe u automobil. Kada je pao na zemlju, nastavili su da ga šutiraju po glavi i celom telu.

Prema rečima Spaletovog prijatelja, Spale je navodno prvi pomogao Žapcu kada je 2012. godine ranjen, a ovaj mu je posle pretio jer je hteo da se dokopa atraktivnog građevnskog zemljišta. Tvrdio je da ima ugovor o zakupu prostorija u kojima je Spale 20 godina imao firmu. Zbog ovog spora su se međusobno tužakali i podnosili prijave policiji.

Daljinac

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danac

    13. novembar 2017 | 13:06

    Malo mi se gade ovakvi likovi, dok smo moji drugovi i ja krvarili na ratistu i dijelili posljednju cigaru, ovaj i njemu slicni, zahvaljujuci vezama, pravili su milione maraka. Mogao sam pljackati i krasti, ali nikada nisam uzeo ni kamen iz dvorista tudjeg. Ovaj i neki koje pominje, nisu nikakve face ni heroji, heroje ne vidite i ne cujete, jer nam je takva drzava sugava postala.

  • VOTA

    13. novembar 2017 | 09:17

    Pustice ga sigurno ali malo strpljenja ne moze odmah isti dan I drugi veci kriminalci za teza ubistva su provodili u zatvor po dva tri meseca pa ce I on brzo na slobodu nije on golja I sirotinja pa da robija.

  • Vladisav

    13. novembar 2017 | 08:24

    Treba mu odstraniti i drugu polovinu mozga onda bi bio normalan covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA