≫ 

Šampionka u bodibildingu je neposredno pre udesa napisala 4 srećne reči! Kad je krenula da proslavi, zauvek je nestala (FOTO)

Bila je zadovoljna uspehom, a zadivila je i sve svoje prijatelje. Usledile su reči podrške

  • 1

Branislava Jovanović, bodibilderka koja je smrtno stradala u saobraćajnoj nesreći, svoju poslednju fotografiju na Fejsbuk profilu je objavila samo dan pre kobne nesreće kod Kovačice.

STRAŠNA TRAGEDIJA: Poginula jedna od najlepših srpskih šampionki! U teškoj nesreći nastradala i najpoznatija bodibilderka zemlje! (FOTO)

- Svetsko prvenstvo - 4. mesto - sa ponosom je napisala Branislava, i na kraju dodala smajli.

Branislava je bila veoma zadovoljna uspehom, a usput je zadivila i sve svoje prijatelje. Usledile su reči podrške.

- Bravo Branislava, Bravo Branka, Bakiiiii, ali medalja ti pobegla za jedan bod! - pisali su prijatelji.

Izmakla joj je medalja, ali srce joj je ispunilo i četvrto mesto. Ponosno je tagovala i Tanju Beslać, koja je takođe poginula u stravičnom sudaru, zajedno sa ćerkom Milicom Beslać.

Branislava Jovanović bila je operativni trener i sudija u BBFK klubu "BIM GYM" u Barajevu.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izrazio je duboko žaljenje zbog tragedije koje se prošle noći dogodila u Kovačici.

- Naime, sinoć su život izgubile Milica Beslać i Branislava Jovanović, reprezentativke u bodibildingu i fitnesu - piše u saopštenju Ministarstva omladine i sporta.

- Izuzetno me je potresla vest o smrti Milice i Branislave. Ovo je nenadoknadiv gubitak za srpski sport, koji je ostao bez dve sjajne osobe i šampionke u svakom smislu te reči - naveo je Udovičić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA