Prabaka je u Apatinu čekala Milicu i Tanju da dođu na večeru: Kad je čula strašnu vest, legla je na krevet i zakukala

Kobne nedelje po podne kada se dogodila tragedija, baka i prabaka Ana iz Ulice Miloša Rastovića postavila je sto za večeru čekajući sa praunukom Nenadom (12) svoju porodicu da se vrate sa takmičenja iz Rumunije

  • 3

Kako u kući porodice Beslać, tako i u celom Apatinu zavladili su šok i neverica posle vesti da su poginule Tanja Beslać i njena ćerka Milica (16), državna reprezentativka u bodibildingu.

Glava moje Milice bila je smrskana: Otac Jovo grca za svojom ćerkom šampionkom u fitnesu, i suprugom Tanjom. Ostao mu je još samo sin (11) (FOTO)

Milica Beslać (16), državna reprezentativka u fitnesu, i njena majka Tanja (37) poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kovačice, dok je otac i suprug Jovo (42), koji je vozio auto, teže povređen. U nesreći je kobne noći poginula i bodibilderka Branislava Jovanović.

Te kobne nedelje po podne kada se dogodila tragedija, baka i prabaka Ana iz Ulice Miloša Rastovića postavila je sto za večeru, čekajući sa praunukom Nenadom (12) svoju porodicu da se vrate sa takmičenja iz Rumunije.

Kada je saznala šta se dogodilo i da na večeru neće doći, u šoku je samo legla na krevet.

- Nema više mojih. Čekam samo ćerku Kaću (majku stradale Tanje i baku male Milice) da je još jednom vidim, da dođe iz Italije gde je na privremenom radu. Ja ovo neću preživeti - jada se prabaka Ana komšijama.

Foto: Facebook/Milica Beslac

Rođena sestra stradale Tanje, Suzana, poznata kuglašica, ne može da izgovori ni reč.

Jovo, Tanjin suprug i Miličin otac, u udesu je zadobio teške povrede, ali duševna bol je najteža.

- Nije to sudbina, da je sudbina mene bi odnela. Šta sam bogu skrivio da mi uzme najmilije. Što nije mene, ja sam se naživeo - zapomaže Jovo Beslać ljubeći sliku ćerke i supruge koja uz sveću stoji na stolu.

- Čekao si tvoju Milicu da te pomazi. Kuku meni, šta ću ja u životu bez svoje mezimice - kaže neutešno Jovo psu, koji se pokunjio ispod stola.

Foto: Facebook/Milica Beslac

Kafanu nazvao "Arija nebeska"

Prijatelji koji su se okupili juče u kući porodice Beslać kažu da su nedavno zakupili kafanu.

- Kakva je to simbolika, Jova je kafani dao naziv "Arija nebeska"... Ima li pravde na ovoj zemlji kada je ovakva sudbina zadesila ovu poštenu porodicu - u neverici dodaje jedan od komšija.

Sahrana majke i ćerke obaviće se u sredu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA