≫ 

Žabac ostaje iza rešetaka: Sud odbio zahtev o nanogici

Eventualni Žapčev saučesnik u prebijanju još nije priveden pravdi

  • 6
Nebojsa Tubic, Zabac Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac ostaće u pritvoru u novosadskom Okružnom zatvoru iako je tražio nanogicu i puštanje u kućni pritvor zbog navodnog lošeg zdravstvenog stanja.

Žabac traži nanogicu jer nema pola glave: Nudi kuću vrednu 200.000 evra kao kauciju

Žapčev advokat žalio se na rešenje o određivanju pritvora, navodeći da je Žabac bolestan i da otežano obavlja fiziološke potrebe.

Takođe, u zahtevu je navedeno da je zbog ranjavanja u glavu pre pet godina čak dobio i meningitis koji je preležao, a koji bi mogao da mu se vrati dok je u pritvoru i zbog čega bi mogli da se zaraze i drugi zatvorenici u istoj pritvorskoj jedinici.

Sud je, međutim, odbio žalbu i Žabac će ostati u pritvoru koji mu je određen nakon hapšenja zbog sumnji da je pretukao novosadskog investitora Spasoja Miličevića, koji je sutradan izdahnuo u bolnici.

- Branilac okrivljenog je, između ostalog, predložio da drugostepeni organ zameni izrečenu meru pritvora blažom merom, međutim, drugostepeni organ zameni izrečenu meru pritvora blažom merom, međutim, drugostepeni organ je našao da taj zahtev nije osnovan, te da se svrha koja se postiže određivanjem pritvora u ovom trenutku ne može ostvariti blažom merom - navode u novosadskom Višem sudu.

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Eventualni Žapčev saučesnik u prebijanju još nije priveden pravdi, iako je policija, prema nezvaničnim informacijama, zbog prebijanja Miličevića tražila još jednu osobu.

Ta osoba je, navodno, pomogla Žapcu da palicama pretuku novosadskog investitora prošle nedelje.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uzas

    18. novembar 2017 | 08:18

    Seca se u emisiji sta je bilo 90-ih a ne seca se da su izmlatili coveka a ovaj nakon toga preminuo.

  • ns

    18. novembar 2017 | 08:17

    Kako ga te sve bolesti nisu na bolje promenile? Kako nije organizovao npr humanitarne akcije, pomoc bolesnima nego se izivljavao nad suparnicima i mafijasio. Sta je trazio to je i dobio!

  • Ch.

    18. novembar 2017 | 08:41

    Bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA