"Žene su me otele, tukle, šišale i davile u kofi!" Maloletnica tvrdila da je preživela horor usred Beograda, a onda se saznala strašna istina!

Đački ranac je bacila u kontejner JKP Gradska čistoća u Volginoj ulici na Zvezdari

  • 2

U četvrtak uveče je objavljena vest koja je potresla celu Srbiju: da je devojka od 17 godina oteta u sredu u centru Beograda. Prema njenim navodima, nju su četiri devojke ubacile u automobil, odvezle u napušteni objekat i više sati su se iživljavale nad njom. Međutim, tu je priču navodno zlostavljana tinejdžerka u potpunosti izmislila.

Dečaci iz škole "Dragojlo Dudić" koji su terali drugaricu na oralni seks - neće snositi gotovo nikakve posledice!

Tokom policijske istrage, inspektori za maloletnike razgovorali su sa M. R. (17). Ona je izjavila da je ceo događaj o navodnoj otmici i zlostavljanju izmislila i da je sama sebe ošišala i nanela povrede!

Đački ranac je bacila u kontejner JKP Gradska čistoća u Volginoj ulici na Zvezdari. Ranac je pronađen.

Kao motiv za prijavu navodne otmice, devojka koja pohađa treći razred VIII Gimmazije, navela je depresiju, jer joj je prošle godine umro drug koji je bolovao od leukemije, a ove godine drugarica, koja je takođe bila bolesna.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    24. novembar 2017 | 12:03

    Kao sto svi znamo , to nije jedini izmisljeni slucaj otmice i navodnog prebijanja , a u stvari su ne stabilne osobe , ili to rade iz neke osvete. Na zalost, to postoji i kod bracnih drugova , gde zene izmisle nasilje , pa idu i do samopovrede , kako bi lakse dobile razvod . U zapisima takodje postoje slucajevi , gde su muskarci krivo osudjeni na visegodisnju robiju zbog navodnog silovanja ,fizickih povreda , ili zlostavljanja. Sve to iz osvete , jer se zenama vise veruje , dovoljno je imati samo jednog laznog svedoka, i sve je zavrseno. Sve ovo pisem iz licnog iskustva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA