Monstrum iz Pančeva u policiji priznao ubistvo, u tužilaštvu ćutao, pognute glave gledao u pod. Određen mu je pritvor do 30 dana

- Sedeo je pognute glave, gledao u jednu tačku na podu i ni reč nije hteo da kaže o ubistvu supruge. Nije se ni žalio, ni plakao, samo je bledo gledao u pod - navodi dobro obavešten izvor

  • 20
Biljana Mijatovic i Sinisa Radovancev, Pancevo, ubijana zena, ubistvo, Savska 10., muz ubio zenu Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Siniša Radovančev (50) iz Pančeva ni reč nije rekao u tužilaštvu, ali je u policiji priznao da je nožem ubio Biljanu Mijatović (30) jer mu je prigovarala zbog male zarade sa njegove farme krava. 

Ubica iz Pančeva dok je klao Biljanu pretio prestravljenoj devojčici (12): "Idi u sobu da tebe ne bih prvo zaklao!"

Radovančev je ćutao, pognute glave, na saslušanju u Višem tužilaštvu. Dok je Siniša bio u tužilaštvu, pedesetak rođaka i prijatelja je ispratilo Biljanu na večni počinak, piše Informer.

U pančevačkom tužilaštvu navode da je Radovančev bio veoma utučen kad je doveden na saslušanje.

- Sedeo je pognute glave, gledao u jednu tačku na podu i ni reč nije hteo da kaže o ubistvu supruge. Nije se ni žalio, ni plakao, samo je bledo gledao u pod. On je, međutim, odmah posle ubistva kazao policajcima da mu je Biljana prigovarala jer im njegov sin iz prvog braka, koji se brine o porodičnoj farmi krava, ne šalje dovoljno para - kaže naš izvor.

Foto: Facebook/Biljana Mijatovic Novi Profil

Nakon saslušanja, Radovančevu je određen pritvor do 30 dana. Dok je Siniša ćutke slušao obrazloženje zašto je zadržan u pritvoru, Biljana je sahranjena na pančevačkom Novom groblju.

Sanja Patalov Stojadinović, direktorka Centra za socijalni rad u Pančevu, izjavila je za Informer da je ova ustanova reagovala iste večeri kada se odigrao zločin u pančevačkom naselju Sodara.

- Deca su odmah zbrinuta. Na lice mesta su izašle socijalne radnice koje su bile u pasivnom dežurstvu i deca su sada na bezbednom. Ceo tim je angažovan na nalaženju najboljeg rešenja za njih. Što se bebe tiče, nađeno je trenutno najbolje rešenje za nju, a stručnjaci Centra će u narednom periodu biti angažovani na radu sa 12-godišnjom devojčicom, koja je svesna zločina koji se odigrao - rekla je Sanja Patalov Stojadinović.

Foto: Facebook/Biljana Mijatovic Novi Profil

Na pitanje ko sada brine o bebi, ona je indirektno rekla da je privremeno smeštena u hraniteljsku porodicu.

- Mi nemamo smeštaj za tako malu decu, a ne mogu vam reći gde se beba nalazi - kazala je ona.

Siniša Radovančev se tereti za takozvano obično, a ne teško ubistvo. Za ovo krivično delo preti mu maksimalna kazna zatvora od 15 godina. U međuvremenu, on će po svemu sudeći ići na psihička veštačenja kako bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv prilikom zločina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    24. novembar 2017 | 21:00

    Zar toliko vredi zivot u Srbiji?kad god procitam kakve bedne kazne dobijaju za ubistva muka mi bude!,,prigovarala je za malo para,,neki muskarci misle da se od vazduha zivi...ovaj covek je stvorio dve porodice trebao je biti sposoban da izdrzava te porodice a ne da maltretira obe i fizicki i materjalno...ko nije sposoban netreba da stvara porodicu nek zivi sam.Znam zasto ovo pisem

  • andjela

    24. novembar 2017 | 21:33

    Sta znaci obicno a sta tesko ubistvo? Ne mogu da verujem da je maksimalna kazna zatvora 15 godina.Ugasen je jedan mladi zivot,deca su ostala bez majke,tuga.Da bi se nasilju stalo na put za ubistvo treba da se uvede dozivotna robija,onda ce svaki siledzija malo vise razmisljati pre nego sto ruke uprlja krvlju.

  • Maja

    24. novembar 2017 | 23:04

    Pošto nema pravde,nadam se da ima Boga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA