≫ 

Mladić ubijen u sačekuši je šurak Darka Miličića: Živeo je brzo i raskošno, dokaz je njegov Fejsbuk profil (FOTO)

Markuš se javljao iz Diznilenda, sa jahti i iz skupih automobila. Bio je žestoki momak sve užarenijeg novosadskog asfalta

  • 93

Marko Markuš (29), koji je sinoć oko 21.30 sati ubijen u pucnjavi u Novom Sadu, šurak je košarkaša Darka Miličića.

(FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA) Preminuo izrešetani mladić (29) kod hotela "Sajam" u Novom Sadu

Telegraf sa ESPN-om u voćnjaku Darka Miličića: Amerikanci su razbili predrasude o najmisterioznijem piku sa drafta (FOTO) (VIDEO)

Miličić je, naime, oženio Markušovu rođenu sestru Zoranu, sa kojom ima troje dece. Ona se do sad na društvfenim mrežama nije izjašnjavala o smrti svog brata.

Sin bivšeg visokog zvaničnika novosadske policije, da podsetimo, ubijen je u obračunu ispred novosadskog Hotela "Sajam" u Hajduk Veljkovoj ulici. On je odmah privatnim kolima prevezan u Urgentni centar ali je uprkos reanimaciji podlegao povredama.

Foto: Facebook/Marko Markus

Život je izgubio samo osam meseci nakon što je u martu ove godine pušten iz zatvora. Služio je kaznu od pet godina zbog nanošenja teških telesnih povreda Aleksandru Dragojloviću (39) iz Valjeva koji je kasnije preminuo u bolnici.

Takođe, ubijen je četiri dana pre nego što je u utorak, 28. novembra trebalo da mu počne suđenje za incident koji se dogodio 2014. godine u Ulici Laze Talečkog kad je ranjen policajac Dalibor Bogdanović i za to delo mu je bila ponuđena nagodba koju je navodno prihvatio.

Markuš je živeo je brzo, ludo i raskošno. Jednom rečju, kraljevski.

Iako se njegovo ime često provlačilo po medijima i ispunjavalo stupce crne hronike, dok je on, sa druge strane na društvenim mrežama kačio fotografije iz provoda, njegov zet je pre tri godine izjavio da je Markuš posveđen porodici i da ne luduje po kafićima.

Foto: Facebook/Marko Markus

- Kad dobije slobodan vikend, sve vreme je sa suprugom i sinom, kakvo ludovanje po kafićima. Tačno je da je Marko imao grehe u prošlosti, ali se promenio i vratio na pravi put - izjavio je Mličić 2014. godine za beogradske medije.

Foto: Facebook/Marko Markus

Za fotografiju koja se i sada pojavljuje u medijima a na kojoj je Markuš sa košarkašem Nikolom Pekovićem i pevačem Darkom Lazićem, Miličić je još tada objasnio da je ona nastala na kršenju 2009. godine.

- Reč je o proslavi krštenja mog deteta, na kojem je Peković bio jedan od gostiju, dok je Lazić pevao - kaže Darko Miličić.

Foto: Facebook/Marko Markus

SAČEKUŠA POSLE TRENINGA: I SALE MUTAVI UBIJEN PO IZLASKU IZ TERETANE 

Život ovog žestokog momka, ugašen je na meltene isti način kao i život Aleksandra Stankovića (29), Saleta Mutavog, vođu navijača Partizana, u oktobru prošle godine.

Naime, kao i na Saleta Mutavog, i na Markuša je pucano kada se vraćao sa treninga. 

Podsećanja radi, dvojica atentatora koja su izrešetala Aleksandra Stankovića, čekala su ga skrivena u zbunju, na uglu Bačvanske i Gospodara Vučića u Beogradu dok je on bio u teretani. Kada je završio, oko 21 sat, ušao je sa telohraniteljom u BMW koji je bio parkiran u garaži, i čim su preprečili Bačvansku ulicu kako bi krenuli ka Zvezdari, dvojica maskiranih napadača izletela su iz zbunja i otvorila vatru.

Foto: Marko Todorović, Printskrin: Youtube/DanasConferences

DUGA KRIMI KARIJERA 

Markuš, koji se vraćao peške sa treninga, važio je za žestokog momka. Svoju krimi karijeru počeo je da gradi još kao maloletnik, a uprkos bogatom, pre svega naširoko poznatom dosijeu, nije imao problem da se na Fejsbuku pohvali raskošnim životom. 

Na njegovom profilu može se videti da je poznavao, provodio vreme i uživao prijateljstvo mnogih poznatih ličnosti. Na jednoj od njih je i sa predsednikom FK Vojvodina i kontroverznim biznismenom Ratkom Butorovićem (59), poznatijim kao Bata Kan Kan, koji je u junu 2013. godine pronađen mrtav u novosadskom hotelu "Park“, na kojoj ga Bata grli kao da mu je sin.

Na životu koji je vodio, Markušu mogu pozavideti svi. Večeras u kafani, sutra na jahti, prekosutra u "ferariju".

Foto: Facebook/Marko Markus

Doživeo je i Diznilend, video uživo Ajfelovu kulu, a baškario se i na mnogim egzotičnim destinacijama.

Foto: Facebook/Marko Markus

Iako je otac, na Fejsbuku se otvoreno hvalio "bahatim" fotografijama.

Očigledno je i da je voleo tetovaže, s obzirom na to da mu je gornji deo tela pretežno  istetoviran.  

Foto: Facebook/Marko Markus

Mišljenje Novosađana o njemu su podeljena. Dok ga jedni doživljavaju kao heroja bez obzira na "biografiju", za drugi posle sinoćne pucnjave kažu da im takvih nije žao.

Kada je jedini smeo da izađe na crtu Snajperu onda je bio legenda. Kada je Coji pokazao mesto bio je ok. Kada je smirio Boću svi ga hvalili. Sad sve najgore, sve te koje je tukao niko nije smeo ni da pogleda u gradu, a maltretirali su sve redom - navodi se u jednom od komentara a u drugom:

- O ne, smeši nam se novi mural. Ponestaje čistih zidova lagano. 

DOSIJE MARKA MARKUŠA

- Osuđen je 2006. zbog napada na policajca

- Optužen za ranjavanje dvojice mladića u „Crvenoj kafani“ 2006.

- Optužen za ranjavanje Radeta Ašćerića i izazivanje opšte opasnosti ispred kluba „Kili“ u decembru 2007.

- Bio osumnjičen u policijskoj istrazi zbog pokušaja ubistva novosadskog biznismena Miće Nikolića Sarme 2008.

- Nanošenje teških povreda Aleksandru Dragojloviću, koji je usled toga preminuo krajem 2008.

- Pokušaj ubistva Slobodana Milutinovića 1. jula 2012.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apokalipso

    25. novembar 2017 | 12:20

    Ziveo do dvadesetdevete godine, od toga nekoliko godina po zatvorima, slikao se u Diznilendu, na jahtama i u skupim automobilima, kraljevski nema sta... Eto omladini za nauk na koji nacin i do kada se moze ziveti "kraljevski"...

  • Svasta

    25. novembar 2017 | 12:52

    Ma bas je kraljevski ziveo neko ko je bio bezbedan samo u zatvoru ili van granica svoje zemlje.Cuj ovo “doziveo je Ajfelovu kulu i Diznilend i egzoticne destinacije” svasta,kao da je to nesto nedostizno i kao da mnogo nas iz Srbije nije posetilo i jedno i drugo mesto,samo sto smo mi to posetili postenim radom a ne nasilnistvom i kriminalom.

  • Rogozin

    25. novembar 2017 | 12:57

    Ko je lud da mu zavidi. Eto koliko se naziveo. "Ceo svoj vek proveo je posteno radeci da bi zaradio za porodicu, i sta se desi? Pred samu penziju "srce" ga je izdalo. To je steta i zalost", a ova budaletina kako je ziveo, tako je i zavrsio. Lice mu sve govori da je bio nabikdovani naduvenko koji je ziveo zivot iz 90-tih, a tako je i zavrsio. Kako ce se njegova deca njega lepo secati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA