Šokantne tvrdnje na suđenju Šariću: Svedok-saradnik veći kriminalac nego što je to bio pre dobijanja statusa

On bi zbog toga mogao izgubiti zaštitu

  • 1

Pred Specijalnim sudom danas je nastavljeno suđenje Darku Šariću i članovima njegove grupe za šverc kokaina iz Latinske Amerke u Evropu. Na početku suđenja za govornicu je izašao Miloš Nikolić, kome se u ovom postupku sudi zbog pomaganja u skrivanju Nebojši Joksoviću, svedoku-saradniku.

Saslušan Šarićev saradnik koji se predao: Šekularcu određen pritvor

Nikolić je izneo šokantne tvrdnje o Joksoviću i upitao sudiju da li je nešto preduzeo po pitanju podneska, koji mu je on poslao pre mesec dana, a u kome je, kako tvrdi, dostavio činjenice i dokaze o kriminalnim radnjama Nebojše Joksovića.

- Sudija da li imate nešto da kažete povodom toga? - upitao je Nikolić sudiju, koji mu je na to odgovorio da je pogledao podnesak i da se sud bavi time, te da to neće ostati nedorečeno. Misleći na Joksovića, sudija je rekao da on može i da izgubi status svedoka saradnika. Nikolić je takođe izneo sumnju "da se radi o zataškavanju Joksovićevih kriminalnih radnji".

- Ostajem pri stavu da je Joksović nakon dobijanja statusa svedoka-saradnika postao veći kriminalac nego što je bio pre toga. Čovek mi je, uz demonstraciju sile i bahatosti, uzeo imovinu - rekao je Nikolić, koji je zamolio sudiju da napusti suđenje zbog psihičkih problema.

Inače, svoju odbranu ni danas nisu izneli optuženi Petar Obradović i Nebojša Sretenović, koji su se nedavno predali policiji. Obojica su se izjasnila da nisu imali vremena da spreme odbranu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BMG

    30. novembar 2017 | 21:52

    Milos Nikolic (po zanimanju kockar)je sin bivseg vlasnika stamparije BMG koji je mnoge porodice prevarama zavio u crno a inace je do svega dosao zahvajujuci iskljucivo prijateljstvu sa Mirom Markovic.Ko o cemu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA