≫ 

Manijak ukrao fotografiju i ime Oliveri Jovićević, pa preko lažnog naloga na Viberu uznemiravao i druge voditeljke RTS-a

- Manijak se predstavljao kao Olivera Jovićević, voditeljka emisije "Upitnik". Zatim je slao poruke drugim koleginicama s RTS - navodi dobro obavešteni izvor

  • 1
Olivera Jovićević

Printskrin: RTS

V.D. (33) iz Beograda uhapšen je juče pod sumnjom da je preko lažnog Vibera naloga, koji je otvorio pod imenom voditeljke RTS Olivere Jovićević, uznemiravao druge njene koleginice sa ove nacionalne televizije.

Uhapšen jer se predstavljao kao VODITELJKA RTS-a, pa preko Vibera muvao njene koleginice

On je imao nameru da ostvari fizički kontakt sa njima, zbog čega ih je i pozivao na sastanke.

- Manijak se predstavljao kao Olivera Jovićević, voditeljka emisije "Upitnik". Zatim je slao poruke drugim koleginicama s RTS, među kojima su i voditeljke "Slagalice" Kristina Radenković, Marija Veljković i Milica Gacin, voditeljke Jutarnjeg programa Dušica Spasić, Dragana Kosjerina, pa i pojedine voditeljke "Dnevnika" - navodi dobro obavešteni izvor.

Printskrin: Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Dopisivanje V. D. s novinarkama trajalo je oko mesec dana, sve "žrtve" su dale iskaze i telefone na "skeniranje" poruka.

Foto: Marko Jovanović

Iz RTS su objasnili da ne mogu da komentarišu jer je istraga u toku, dok su iz policije saopštili da je na ovaj način izvršena zloupotreba podataka o ličnosti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA