≫ 

Robijaši iz CZ-a prete hrvatskom huliganu sa derbija: Od vukovarskog tornja žiletima ćemo ti napraviti "Beogradskog pobednika"

Među zatvorenicima u Centralnom zatvoru su i najokoreliji kriminalci različitih profila i samo je pitanje vremena kad će se sresti sa Splićanima

Hrvatski huligani, koji će zbog izazivanja nereda na stadionu Partizana, u Centralnom zatvoru provesti najmanje 30 dana (koliko im je određen pritvor), već su od "komšija" iz susednih ćelija dobili ozbiljne pretnje.

>>> Prepoznali smo još jednog hrvatskog huligana sa derbija: Opasan kriminalac, pobegao iz zatvora da ode na sahranu, pa umakao policiji sa groblja (FOTO)

Najbrutalnije "opomene" upućene su jednom od šestorice Splićana koji ima tetovažu vukovarskog vodotornja:

- Rođače, od vukovarskog tornja ćemo ti žiletima napraviti "Beogradskog pobednika" - glasi pretnja.

Za Hrvate je ovaj toranj jedan od najprepoznatljivijih simbola takozvanog "domovinskog rata".

Iako su Hrvate iz bezbednosnih razloga sigurno smestili u najbezbedniji deo CZ-a, nemoguće je sprečiti ostale zatvorenike da bar kažu šta misle o njima. Što oni svakako koriste, pa je tako do nas stigla ova prva pretnja.

Takođe, njih šestorica će sigurno, pre ili kasnije, doći u kontakt sa ostalim zatvorenicima, zbog čega će na snazi biti posebne mere obezbeđenja.

Među zatvorenicima u, kako hrvatski mediji pišu, "zloglasnom zatvoru" su i najokoreliji kriminalci različitih profila. Nije se, međutim, do sada desilo da ovoliko Hrvata robija istovremeno. Naročito ne zbog nečega što su počinili usred Beograda.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vule

    16. decembar 2017 | 17:40

    Dobili batina ,sa stadiona izasli goli ,smeje im se ceo svet plus sad ovo definitivno ne bih voleo da sam u njihovoj kozi

  • Suza

    16. decembar 2017 | 17:45

    SAD DA VIDITE KAKO JE SRBINA KLATI UBIJATI U LOGORE TRPATI I SA KUCNOG OGNJIŠTA PROTERIVATI. DOMOBRANI I FAŠISTI DRŽITE SE SADA!☆☆☆

  • @#$

    17. decembar 2017 | 00:40

    Kao ovi iz CZ su nesto bolji? Bagra jedni bagra drugi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA