≫ 

(Foto sa lica mesta) Brutalni detalji drame na Novom Beogradu: Nož izvadio iz pidžame i hteo da zakolje ćerkice i ženu, a onda je zbog jedne njene reči skočio sa 5. sprata

- M.S. (34) trpi nasilje već 15 godina. Sad se zaposlila posle godinu dana, tako da mislim da je ljubomora razlog za ovaj poslednji napad - objašnjava komšija

  • 74

U Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu odigrala se prava porodična drama, tokom koje je D.S. (41) polomio prst na ruci svojoj maloletnoj ćerki (13), zatim je njoj i supruzi M.S. (34) pretio nožem, da bi na kraju skočio sa petog sprata zgrade.

Muškarac pretukao ćerku i ženu na Novom Beogradu, jurio ih s nožem po stanu. Po dolasku Hitne skočio sa petog sprata

Kako svedoci objašnjavaju za Telegraf, kada je saznao da mu zbog nanošenja telesnih povreda preti do četiri godine zatvora, on se uputio do kuhinjskog prozora i bacio se.

- M.S. trpi nasilje već 15 godina. Sad se zaposlila posle godinu dana, tako da mislim da je ljubomora razlog za ovaj poslednji napad. Kad se čulo da se nešto dešava u stanu, neko je očigledno pozvao policiju, a njoj niko od komšija nije hteo da otvori vrata - objašnjava jedan od suseda.

U trenutku incidenta u stanu se nalazila i njihova godinu dana mlađa ćerka (12), kao i devojčica od sedam godina koja je došla u poseti tetki M.S.

Foto: Telegraf (mesto na koje je pao D.S.)

- Nakon napada roditelj D.S., je pitao M.S. "Jesi li srećna sad?" - kaže komšija i dodaje da smatra da je on hteo sve da ih pobije na spavanju, jer je nož izvadio iz pidžame.

Na mestu na koje je D.S. pao, vide se ostaci krvi koju je kiša već oprala.

Policijski uviđaj je u toku.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Iz Hitne pomoći je rečeno da je devojčica sa prelomom ruke prevezena u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, dok je napadač prebačen na Urgentni centar na odeljenje reanimacije. On je u trenutku pada na pločnik davao znake života.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸Jovica 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    2. januar 2018 | 23:56

    A zašto dotična trpi nasilje 15 godina, ko je sad ovde lud, čemu traćenje života zbog nasilja, što nije ostavila gada kad je sve to počelo

  • Milutin

    2. januar 2018 | 23:41

    Sve se to desava zato sto nam je zadnjih 25g mnogo lepo u ovoj nasoj Srbiji.....

  • Noćna ptica

    3. januar 2018 | 03:46

    15 godina trpi nasilje, a deca imaju 13 i 12 godina!? Šta je poenta? Pa stvarno ne razumem ni te žene, zašto se nije razvela pre nego što su došla deca, zašto je radjala onda decu s njim!?? Koliko je on kriv, mislim da velikog doprinosa ima i ova žena za sve što se desilo. Nije samo jedna strana kriva. Iz čista mira. Ne,nikako. Ko zna šta je tu sve posredi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA