Baba u Velikom Gradištu jurila noževima dečake, a posle od sudije tražila da joj vrati sečiva

Baka je odmah privedena i, zbog ugrožavanja sigurnosti, prvobitno joj je bio određen dvodnevni pritvor

  • 61

Osnovni sud u Velikom Gradištu osudio je G.P. (70), ženu iz sela Ostrovo u tom mestu, na četiri meseca, uslovno godinu dana, jer na Badnji dan kuhinjskim noževima po selu, uz pretnju da će ih zaklati, jurila grupu mališana, koji su joj ubacivali petarde u poštansko sanduče.

Seoski fudbal u Hrvatskoj: Meč se prekida, na teren je upala - bakica! (VIDEO)

Nakon izricanja presude, jer je priznala krivicu, baka je tražila da joj sudija vrati noževe, ali je njen zahtev odbijen.

Baka je, na Badnji dan, kada je nekoliko petardi puklo u njenom poštanmskom sandučetu, dohvatila nekoliko kuhinskih noževa, izašla napolje i počela da juri decu, preteći da će ih pobiti.

Ispred nje je stao jedan od roditelja dečaka, ali je baka i na njega nasrnula nožem. Ali, otac jednog dečaka je uspeo da joj istrgne sečivo iz ruke, nakon čega je pozvao policiju.

Baka je odmah privedena i, zbog ugrožavanja sigurnosti, prvobitno joj je bio određen dvodnevni pritvor. Nakon priznanja krivice, osuđena je i izrečena joj je mera zabrana prilaska deci.

Daljinac

(R.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    13. januar 2018 | 15:42

    Jadna baka ne treba njoj dati kaznu nego roditeljima i decu kazniti ako je u godinama jadna zena ne mora da bude nicija igracka sramota za sve .

  • bbb

    13. januar 2018 | 14:54

    A deca imaju pravo da uznemiravaju zenu na njenoj imovini! Sram da bude roditelje te nevaapitane balavurdije!!!

  • miki

    13. januar 2018 | 18:53

    Samo tako tuzilastvo, pa se cudimo zasto ima toliko nasilja. Roditelje dece privesti. Da li je baka zvala miliciju i da li je ista reagovala. Ako nije zasto. Osloboditi baku, niko nikoga ne sme da uznemirava. Svi imaj nekakva prava samo posten gradjanin nema???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA