Krv prolivena zbog duga za automobil: Neraščišćeni računi doveli do obračuna u Novom Sadu uoči Srpske nove godine (FOTO)

Iako teško ranjen, vlasnik kuće uspeo je da zgrabi pištolj i puca u napadača - objašnjava sagovornik blizak istrazi

  • 17

Predrag Kostić (27) je ubijen, a Aleksandar Radović (38) teško povređen u sukobu koji se dogodio u subotu uveče u Radovićevoj kući u novosadskom naselju Salajka a pretpostavlja se da je do obračuna došlo zbog neraščišćenih računa oko kupovine automobila.

Horor par sati pred doček u Novom Sadu: Ubijen mladić (27), jednoj osobi se bore za život (FOTO)

Kostić je, kako navodi izvor "Srpskog telegrafa" blizak istrazi, došao u kuću Aleksandra Radovića koji je bio sam i između njih je odmah izbila svađa.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Oni se poznaju od ranije, a navodno su već izvesno vreme bili u sukobu. Dok su se raspravljali, pomahnitali Kostić je u jednom trenutku izvadio nož i izbo Radovića na više mesta po telu, a potom pokušao da pobegne. Iako teško ranjen, vlasnik kuće uspeo je da zgrabi pištolj i puca u napadača - objašnjava sagovornik blizak istrazi i dodaje da je Kostić od povreda umro na licu mesta.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Na mesto zločina ubrzo su stigle policijske patrole i ekipe Hitne pomoći. Kostiću, nažalost, nije bilo spasa i lekari su mogli smao da konstatuju smrt. Radović je s teškim povredama prevezen na reanimaciju u Urgentni centar KC Vojvodina - priča izvor.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Nedaleko od kuće ranjenog Radovića, pronađen je automobil u kojem je bila automatska puška. Pretpostavlja se da se tim automobilom dovezao nastradali Kostić. Čim se Radović bude oporavio, biće saslušan kako bi se rasvetlio zločin. Trenutno je u bolnici, ali će mu najverovatnije biti određen i pritvor nakon čega će biti odlučeno koje će mu krivično delo biti stavljeno na teret.

Daljinac

(Telegraf.rs / Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad 007

    15. januar 2018 | 03:43

    UBIO JE NAPADACA KOJI GA JE PREDHODNO TESKO RANIO NOZEM U SVOJOJ KUCI.NAPADAC JE PoNEO U SVOJIM KOILIMA I AUTOMATSKU PUSKU.KLASICNO UBISTVO U SAMOODBRANI.TREBA OSLOBODITI RADOVICA,JER JE BRANIO SVOJ ZIVOT,NIJE PREKORACIO NUZNU ODBRANU.

  • Јасмина

    15. januar 2018 | 10:10

    Човек не сме у својој кући да се брани.Зар треба да седи и чека да га убију!?Кога уствари закон штити!?

  • Sexo

    15. januar 2018 | 05:59

    Koje krivicno djelo ne teret? Izbo ga u kuci nozem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA