≫ 

Užas u Novom Pazaru: Bebi eksplodirala petarda u ruci, raznela joj dva prsta

Devojčici je petardu dala baba

  • 48

Jednoipogodišna beba teško je povređena kada joj je petarda eksplodirala u ruci. Prema prvim informacijama, njoj su razneta dva prsta i deo desne šake.

Krike dečaka iz Loznice koji je ostao bez dva prsta zbog petardi prvo čuli roditelji! Vrištao je od bolova, bilo je strašno, jedva su mu sačuvali treći prst

Na Odeljenje dečije hirurgije Opšte bolnice Novi Pazar danas u 13.15 časova primljena je devojčica mlađa od dve godine zbog ozbiljnih povreda desne šake.

- Zbog kompletnog zdrobljavanja palca, kažiprsta i dela ručja i doručja desne šake dete je hitno operisano i nakon primarnog hirurškog zbrinjavanja, sanitetskim vozilom u pratnji medicinske ekipe upućeno u Beograd, na Odeljenje za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Instituta za majku i dete - kažeportparolka Opšte bolnice dr Suada Gicić Skenderi za rtvnp.rs.

Doktorka Suada Gicić Skenderi Printskrin/Tanjug

Ona je apelovala na građane da petarde i druga pirotehnička i eksplozivna sredstva nisu igračke, da povrede uzrokovane njima mogu imati trajne i fatalne posledice na nečije zdravlje i da deca ne smeju biti žrtve neodgovornosti odraslih.

Detetu je, navodno, zapaljenu petardu dala baba, a ona je nije na vreme bacila iz ruke.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA