≫ 

Carinik je rutinski otvorio vrata auta. Unutra nije bilo nikog osim vozača i - čudno postavljenih patosnica! Odmah je zvao pojačanje (FOTO)

Unutrašnjost i pod bili su prepravljani

  • 15

Carinici su danas, na ulazu graničnog prelaza Gradina, sprečili pokušaj krijumčarenja migranata koji su bili sakriveni u specijalno izrađenom bunkeru u podu automobila, saopštila je Uprava carina.

Otimali su i kasapili igračke, terali žene da se skidaju, rastavljali kola u delove: Najbizarnije situacije na carini koje se ne zaboravljaju!

Državljanin Bugarske (23) stigao je u jutarnjim časovima na granični prelaz u „pežou“ bugarskih registarskih oznaka. Carinskim službenicima je rekao da putuje iz Bugarske u Nemačku i da nema ništa da prijavi.

Foto: Uprava carina

Međutim, carinici su, otvorivši vrata automobila, uočili da su njegova unutrašnjost i pod prepravljani.

Kontrolom je utvrđeno da se u specijalnom bunkeru napravljenom u podu automobila kriju trojica mladih Iračana, koji su ilegalnim putem pokušali da se domognu Nemačke.

Foto: Uprava carina
Foto: Uprava carina

Nakon što su carinici zaustavili ovaj pokušaj krijumčarenja ljudi, pozvali su ekipu medicinske pomoći, kao i kriminalističke tehničare da izađu na lice mesta, navedeno je u saopštenju.

Pogledajte kako je uhapšeno 13 carinika:

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    29. januar 2018 | 19:04

    Nebi ja smeo ovde ući da mi neko zlato i dukate pokloni

  • Natasa

    29. januar 2018 | 18:29

    Sta ce sada biti sa izbeglicama? Dali ih vracaju za Bugarsku ili ostaju u Srbiju? Ako ostaju bolje da ih nisu pronasli.

  • Zak

    30. januar 2018 | 02:13

    Sledeci put ako zelite da ispadnete neko ko voli svoju zemlju takvom vozilu obezbediti pratnju pod rotacijom do sledece granice a tamo zamajavati kolege sa druge strane da se to progura sto pre! Sta ce nam jos bede? Malo nam je nase!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA