Vozila je auto koji je upao u Dunav i odneo joj prijatelja: Sada krivi sebe i samo ponavlja 5 reči

Prijatelji devojke ispričali su da su svi u šoku posle tragedije i da ona od juče ne može da dođe sebi

  • 34

Saobraćajna nesreća koja se preksinoć dogodila u Vinči, u smrt je odvela tinejdžera Milana S. (17) iz Boleča, dok njegova drugarica Milica L. zbog toga krivi sebe.

Tuga do neba! Milan (17) sahranjen danas sa belim dresom preko sanduka. Drugovi mu za večni počinak spremili loptu sa svojim potpisima (FOTO)

Ona je naime upravljala kolima koja su se strmoglavila u Dunav kada je umesto u rikverc krenula pravo.

Detalji tragedije kod Dunava: Milica uspela da se izvuče iz plitke vode, a jedan pogrešan Milanov potez završio se kobno!

Milica sada sve vreme plače i ponavlja: „Ubila sam druga, ubiću se“, ispričali su za "Blic" očevici tragedije.

Prijatelji devojke ispričali su da su svi u šoku posle tragedije i da ona od juče ne može da dođe sebi.

Printskrin: Instagram/m.subosic/milica_lazovicc

- Ona je u šoku, pod bensendinima. Samo ponavlja da automobil nije isti kao onaj na kome je ona učila da vozi - kratko su rekle dve njene drugarice.

Milan S. je sa roditeljima živeo u Boleču. Niko od njegovih najbližih juče nije imao snage da priča. Mladić je, inače, bio talentovani fudbaler i nedavno je karijaru nastavio u FK Crvena Zvezda iz Malog Mokrog Luga.

Prema saznanjima ovog lista, tinejdžeri, oboje učenici Druge ekonomske škole u Beogradu, u sredu oko 22 sata odvezli su se na kraj Vinče na piće u kafić kraj reke.

Kako pričaju poznanici, Milanu je otac tek kupio automobil „polo“, a posle pića u obližnjem kafiću krenuli su kući. Tada su zamenili mesta za volanom da bi devojka probala da nauči da vozi od svog druga.

Printskrin: Instagram/m.subosic/milica_lazovicc

Šta se tačno dešavalo utvrdiće istraga, ali se pretpostavlja da je devojka, umesto da ubaci u rikverc iz još neutvrđenih razloga pritisnula papučicu za gas i automobil je sa parkinga pored reke uleteo pravo u hladnu vodu.

Prema saznanjima „Blica“, protiv maloletne M. L. biće podneta krivična prijava zbog ugrožavanja bezbednosti saobraćaja. U momentu nesreće, ni ona, ni njen drug Milan S. nisu bili pod uticajem alkohola.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    3. februar 2018 | 15:54

    Koji monstrum od roditelja daje detetu od 17 godina auto?!Ja sam roditelj i ne bih dala svom sinu da vozi bez dozvole!Uvesti zakon da pre 21 godine nema dozvole.A ovo nek roditelji robijaju!Alo,maloletna deca,bez dozvole!!!Roditelji sram vas bilo!Vaspitavajte tu decu na vreme!

  • Sakloni boze

    3. februar 2018 | 14:43

    Svi smo ovo radili. I meni su davali auto iako nisam imala dozvolu ali nije bilo pored vode niti provalije niti bilo sta sto moze da ugrozi druge ljude ili nas. Ali sam bila svesna da noga mora da bude na kocnici iako vozim 30. Neodgovornost mladih ljudi pre svega.

  • kol

    3. februar 2018 | 15:55

    Rekla je da auto nije isti kao onaj na kome je ona ucila da vozi sto verovatno znaci da je ona ucila gde je na menjacu rikverc kod 1. brzine, a ne poslednje kao na ovom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA