≫ 

Dečaci pretukli inspektora u Nišu, slomili mu nos pesnicama, ali će proći bez kazne!

Za sada nema zvaničnih informacija, šta je motiv napada na inspektora

  • 36

Niška policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom podnela je krivičnu prijavu protiv dvojice dečaka, starosti 11, a drugi 12 godina, jer su 30. januara ove godine u Beogradskoj ulici u blizini niške autobuske stanice pretukli inspektora rada M.T.

Scena iz akcionih filmova usred Kikinde! Lopovi upali u poštu sa mačetom i fantomkama na glavi

Maloletnici se sumnjiče da su 30. januara ove godine napali 64-godišnjeg muškarca i naneli mu tešku telesnu povredu, prelom nosa jer su ga udarali pesnicama po glavi i telu - saopštila je niška Policijska uprava.

S obzirom na to da su mlađi od 14 godina nisu krivično odgovorni.

Za sada nema zvaničnih informacija, šta je motiv napada na inspektora, ali se pretpostavlja da je premlaćen tokom pokušaja pljačke.

Daljinac

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nisavac

    3. februar 2018 | 11:35

    Ta deca su ROMSKE nacionalnosti i to nije prvi put da se takve stvari desavaju u Nisu. "deca"dokle vise precutkivanja!!!

  • zoro

    3. februar 2018 | 12:42

    Da je udaro jednog pali bi obadva i onda bih on bio optuzen izudarao decu i to romske nacionalnosti skakljiva tema Zelim brz operavak tom coveku a roditelje u zatvor

  • Razocarana

    3. februar 2018 | 11:23

    Neka meka tuku i ubijaju oni imaju pravo jer ih uakon stiti nesme roditelj ni da vice na sopstvenu decu a kamo li da ga udari to je nasilje u porodici.Pa sad deca uzela zdravo za gotovo pa rade sta hoce .Moze im se !!Krivi roditelji ha ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA