≫ 

Osumnjičenom za ubistvo oca u Resavskoj određen pritvor: Zbog opasnosti da će ponoviti isto delo, odmah je zatvoren na 3 meseca

Sud ne želi da rizikuje u ovakvim situacijama

  • 16

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do tri meseca Radošu Ljumoviću (36) koji se sumnjiči da je u utorak u porodičnom stanu u Resavskoj ulici ubio oca Branimira Ljumovića (79).

- Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je rešenje kojim je prema osumnjičenom odredio pritvor do tri meseca, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati istragu uticanjem na svedoke, kao i zbog osobitih okolnosti koje ukazuju na opravdanu bojazan da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - precizirala je portparol suda Bojana Stanković.

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U RESAVSKOJ: Bili su porodica za primer, komšije neme zbog jezivog ubistva (FOTO, VIDEO SA LICA MESTA)

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema resenja.

Foto: Telegraf

Radošu Ljumoviću se na teret stavlja krivično delo ubistvo.

Kako smo nezvanično saznali, ubistvu je prethodila svađa oca i sina oko novca, a Ljumović se sumnjiči da je ocu zadao 15-20 uboda nožem.

Branimir Ljumović je inače bio dugogodišnji sekretar Udruženja za komunalne delatnosti i savetnik u Privrednoj komori Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milic

    7. februar 2018 | 20:44

    Zar treba dovoditi u pitanje da li ce ostati u zatvoru anan ljudi on je ubica ubio oca treba odmah da bude osudjen na maksimalnu kaznu zatvora. Zar treba o obicama silovateljima nadilnicima uopste polemisati i davati komentare.

  • čarls bronson

    7. februar 2018 | 18:30

    Da li , u ovom slučaju, treba obrazlagati razloge pritvora ?

  • ccc

    7. februar 2018 | 18:23

    Ma odmh 100 godina bez sudjenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA