Zbog ovih 5 stvari je podignuta optužnica protiv Zorana Marjanovića

Na Zoranovom farmerkama pronađeni su tragovi blata identični onom sa mesta zločina

  • 14
Zoran Marjanović Foto: Telegraf

Više javno tužilaštvo prikupilo je najmanje pet krupnih dokaza na osnovu kojih su podigli optužnicu protiv Zorana Marjanovića u petak 9. februara 2018. godine, a zbog ubistva Jelene Marjanović.

Podignuta optužnica protiv Zorana Marjanovića: Preti mu 40 godina zatvora!

Kako piše Informer, u optužnici se navodi da su se na dan zločina Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana "mercedesom" dovezli na nasip u Borči gde je pevačica planirala da trči.

- Zoran i Jana su ostali kod rampe na početku nasipa, a Jelena je počela da džogira. Osumnjičeni Marjanović je pustio da Jelena malo odmakne, a zatim je ostavio ćerku samu i sustigao pevačicu. Prvo ju je nožem posekao po ruci i glavi, Jelena je panično počela da beži, ali ju je Zoran uhvatio i više puta udario u glavu nekim tupim predmetom. Osumnjičeni je žrtvu dokrajčio u kanalu gde je 3. aprila Jelenino telo pronađeno - opisuje se u optužnici.

Printskrin: TV Pink, Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

5 KLJUČNIH DOKAZA NA OSNOVU KOJIH JE PODIGNUTA OPTUŽNICA:

1. BLATO - Na Zoranovom farmerkama pronađeni su tragovi blata identični onom sa mesta zločina.

2. DNK TRAG - Optužnicu je Tužilaštvo podiglo i na osnovu Zoranovog DNK koji je pronađen na Jeleninom donjem vešu, mobilnom telefonu, ali na blatu koje je bilo na Jeleninoj glavi.

3. KRV U KOLIMA - Jelenina krv nađena na zadnjem sedištu "mercedesa" kojim su na borački nasip došli Jelena, Zoran i Jana.

4. MOBILNI TELEFON - Dobar deo optužnice zasniva se i na veštačenju baznih stanica, na koje se čekalo više meseci. Ono otkriva gde je tačno bio Zoran Marjanović, a gde Jelena.

5. POLIGRAF - Zoran Marjanović je nakon ubistva supruge Jelene bio u policiji na poligrafskom ispitivanju i tada je u nekim delovima registrovano da je govorio neistinu.

Zoran se u pritvoru nalazi od 15. septembra prošle godine.

VIDEO: Kako sada izgleda nasip na kome je ubijena Jelena?

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane pufne

    12. februar 2018 | 09:54

    Haha blato?!pa normalno je da je isto blato i da je njegov dnk pa u braku su bili ccccc..pitanje za forenzicare koliko vrste blata postoje u krugu od 5km?

  • Marko BK

    12. februar 2018 | 10:19

    Osim tragova krvi (ako je to istina), ovo ostalo labavo... poligraf se ne moze koristiti kao dokaz, nego kao radnja koja usmerava dalji tok istrage. Dnk na donjem vesu? Glupost! locirani telefon? Pa naravno, kad je trazio da je bio blizu mesta zlocina. Blago, neuverljivo... jako losa optuznica.

  • Ђура

    12. februar 2018 | 11:37

    Трагови крви у колима?Одкуд она у колима после убиства?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA