≫ 

Mladić (21) bio sa porodicom u stanu, u sledećem trenutku je pao sa 9. sprata solitera: Teška tragična priča iz Niša (FOTO)

Tragedija se dogodila oko 12.15 minuta

  • 4

Nišlija (21) poginuo je danas prilikom pada sa devetog sprata zgrade u Ulici Stanoja Bunuševca u naselju Palilula.

Istraga jezive saobraćajke donosi obrt: Nišlija se namerno zakucao u zid, hteo da se ubije? Žena pokušala da ga spreči

Tragedija se dogodila oko 12.15 minuta kada je mladić, koji je najverovatnije skočio kroz prozor solitera, pao sa visine od dvadesetak metara na beton. Zadobio je teške povrede glave pa je Hitna pomoć koja je odmah izašla na lice mesta, mogla da samo konstatuje smrt.

Foto: Telegraf

Kako saznajemo od njegovih komšija, koban skok dogodio se u prisustvu porodice, pa se isključuje mogućnost da je mladić žrtva zločina.

Foto: Telegraf

- Bio je jako dobar momak, i porodica mu je čestita. Međutim, pre desetak godina mu je umro otac, bio je mlad čovek pa ga je to mnogo pogodilo. Porodična tragedija se odrazila na njegovo psihičko stanje, pa je moguće da je to bio povod za ono što se danas desilo - kazala je jedan stanarka solitera u kojoj je živeo pokojni mladić.

Policija je obavila uviđaj a o ovom događaju obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo.

Daljinac

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    12. februar 2018 | 14:45

    Deveti sprat , plus visoko prizemlje , deset etaža puta tri metra bi bilo 30 metara . Zapravo visina nije ni toliko bitna , jer je moj drugar, pre sedamnaest godina, skliznuo sa terase na prvom spratu i poginuo , a u svemu mu je najtužnije što se odlučio na taj skok , mada mislim da se na ovako nešto odlučuju samo ljudi bez hrabrosti . Siguran sam da je , makar , svakom drugom čoveku na kugli zemaljskoj jednom palo na pamet da se ubije , jer se našao u nekoj teškoj situaciji ,i da je svaki drugi to uradio ne znam koliki bi danas bio broj stanovnika u ovom našem svetu .

  • Jelena

    13. februar 2018 | 01:34

    Zao mi je mladica,bez obzira na razloge ipak je to velika tragedija. Saucesce porodici! Veliki gubitak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA