Uhapšeni napadači iz "Kubo kluba": Pretukli mladića koji se i dalje bori za život

Povređeni Nišlija zadržan je na lečenju na Klinici za neurohirurgiju niškog Kliničkog centra

  • 1

Niška policija uhapsila je I.Č. (26) i Ž.N. (26) iz Niša zbog sumnje da su 11. februara u "Kubo Klubu" brutalno pretukli svog sugrađanina M.D. (38).

Nišlija (38) u komi posle kobne žurke: Policija traga za napadačem

Kako saznajemo, policiji je prijavljeno da je mladić pao, ali je operativnim radom ustanovljeno da je teške povrede glave koje ga životno ugrožavaju, zadobio u tuči.

Povređeni Nišlija zadržan je na lečenju na Klinici za neurohirurgiju niškog Kliničkog centra.

Nakon dijagnostike koja je pokazala ozbiljnu povredu glave, pacijent je operativno zbrinut zbog hematoma na mozgu. On se nalazi na odeljenju intenzivne nege, i dalje je u komi na aparatu za disanje, saopštili su iz ove zdravstvene ustanove.

I.Č. i Ž.N. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu.

VIDEO: Pogledajte akciju hapšenja policije:

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista

    13. februar 2018 | 11:44

    Mladi ,snažni mladići,sve je to lepo ali zašto ne iskoriste svoju snagu i pamet za rad i lep život..Mnogi to nemaju,stariji su ili možda bolesni pa bi voleli da sve to imaju.Šta se sve tu može možda je BOG sve to tako odredio,zato pomolimo se možda je u tome tajna za ljudskiji život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA